BREAKING NEWS

The two MOH officials in handcuffs for corruption, details from the SPAK file are revealed

The two MOH officials in handcuffs for corruption, details from the SPAK file
x
BREAKING NEWS

Anila Hoxha comes out with new details, here is the last move that the prosecutor will make in the case of Saimir Tahir

Anila Hoxha comes out with new details, here is the last move that the
x
BREAKING NEWS

The arrest of the General Secretary of the Ministry of Health, Rama's reaction comes immediately

The arrest of the General Secretary of the Ministry of Health, Rama's
x
BREAKING NEWS

SPAK issues the order, another government official is arrested (Name)

SPAK issues the order, another government official is arrested (Name)
x
BREAKING NEWS

"He kissed Melon, but he didn't increase his pension", Lulzim Basha comments on Rama's action

"He kissed Melon, but he didn't increase his pension", Lulzim
x
BREAKING NEWS

The general secretary of the Ministry of Health is arrested

The general secretary of the Ministry of Health is arrested
x
BREAKING NEWS

The release of Saimir Tahir from the cell, Lulzim Basha reacts

The release of Saimir Tahir from the cell, Lulzim Basha reacts
x
BREAKING NEWS

Prime Minister Rama reacts for the first time to Saimir Tahir's release from prison

Prime Minister Rama reacts for the first time to Saimir Tahir's release
x

Lifestyle

"Your skills will be highlighted in the morning", you will be surprised what the Horoscope signs have surprised for today

"Your skills will be highlighted in the morning", you will be

Aries
Take care of work-related projects. You need to stay disciplined in order to produce the results you hope for. Stick to the schedule and do not deviate from your plan. The more consistent you are, the more you will achieve.


Taurus
Even if you stay alone, you need to be safe. Many times, you only feel stable when there are others around you who can hold you up. Today you need to stand up for yourself instead of asking others for the support you need.

Gemini
Embrace your innocent nature. Be a child again. Take a playful and immature attitude with the people around you. Keep away the vengeful side. It is better if you forgive, forget and carelessly move on with a light and happy heart.

Cancer
There is nothing worse for you than getting stuck in a hole. Right now, it's possible that you're really stuck because you're comfortable there. You feel stability there. Don't get blocked. Take a risk and move to the next level.

Leo
The constant confusion around you is making it difficult for you to operate at top speed. For this reason, it is important that you expect to run a little slower than usual. Be happy with whatever you can achieve at whatever speed.

Virgo
You are moving with a lot of strength and persistence, but do you really know where you are going? Do you have an end goal in mind? This is a very analytical time for you. Think clearly instead of acting randomly. Work towards something important.

Libra
This is a time of rebirth for you. You are emerging from the darkness of one phase of your work and transforming into a whole new phase. Light is being shed on this matter. Get the obstacles out of the way. Allow yourself to change with the times.

Scorpio
You have great strength today. However, keep in mind that just because you have strength does not mean that it will be directed towards your personal goals. The lack of justice during the day will divert your energy towards righting wrongs.

Shigjetari
Ju jeni një gjykatës i mirë për atë që është e mirë dhe çfarë është e keqe. Ju keni një njohuri të fortë për të vërtetën, ndaj mos kini frikë ta ndani këtë njohuri me njerëzit me të cilët punoni. Gjatë mëngjesit është koha kur përpjekjet tuaja do të jenë më të dobishme dhe të zbatueshme.


Bricjapi
Jeni në majë të gishtave përgjatë një gardhi të ngushtë, por tani për tani, po e trajtoni mjaft mirë aktin e balancimit. Ju ndiheni veçanërisht të paqëndrueshëm në mëngjes, por gjatë orëve të pasdites, do të ndiheni në një linjë të përkryer me botën përreth jush.

Ujori
Aftësitë tuaja të forta, të ndjeshme, edukative do të vihen në pah gjatë orëve të mëngjesit. Të tjerët do të vijnë tek ju sepse e dinë se mund të mbështeten tek ju për ngushëllim dhe mbështetje. Sigurohuni që të merrni kohë për veten tuaj, jo vetëm për të tjerët.

Peshqit
Konfigurimi aktual astral është një ogur i mrekullueshëm për romancën, por mund të mos vijë në kuptimin tradicional. Ju mund të filloni një marrëdhënie në internet që e kuptoni mjaft shpejt se është diçka mjaft e veçantë. Ekziston një ndjenjë e një lidhjeje të thellë me partnerin.