BREAKING NEWS

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be divided with PL and allies

May 14 elections/ Berisha reveals how the municipal council candidates will be
x
BREAKING NEWS

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be decided

Local elections/ Berisha convenes the Presidency, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here are the NAMES

The meeting ends, SP officially announces the candidates for each district, here
x
BREAKING NEWS

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the Tirana district

Elections of May 14/ The names are revealed, here are the SP candidates for the
x
BREAKING NEWS

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names

The candidates for mayor in Elbasan are revealed, here are the names
x
BREAKING NEWS

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names

SP candidates for the Shkodër region, Elisa Spiropali reveals the names
x
BREAKING NEWS

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will be a mass boycott, the weakest elections ever held

May 14/ Ben Andoni clears up the scenario and makes a strong warning: There will
x
BREAKING NEWS

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with Lukashenko: We will put nuclear weapons in Belarus

Scary/ The world on the verge of nuclear war? Putin signed the agreement with
x

Gossip

"I drowned, I was scared"/ The resident of 'Big Brother Vip' tearfully ends the report and reveals the meeting with the psychologist inside BBV: I don't forgive myself... (VIDEO)

"I drowned, I was scared"/ The resident of 'Big Brother Vip'

Casey has ended the most intimate relationship he had created inside the BBV house with Kristi, a relationship she does not prefer to call a relationship. Everything seems to be broken with Sabian's entry into the house and the fact that he had not supported this connection outside. This is also shown by Keisi's words with the girls at BBV, when he communicates the decision he made, about which he also informed Kristin.

"Many things came to us that overwhelmed me. For me, it is something very big to break the trust of my father, okay, I got over it, I don't forgive myself for feeling bad, I got it out with my head held high, he has faith in me...", she says among other things.

"I drowned, I was scared"/ The resident of 'Big Brother Vip'

“Për zemrën për ndienjat e mia të atij djalit e nuk dua të jem unë ajo që të vazhdoj dicka që deri diku ka një pengesë aty brenda që as vetë nuk e di se çfarë është. Dhe më mirë e lëmë me kaq. Ndoshta një javë, jam lutur aq shumë këto ditë që mos të dalë doja shumë të qendrojë këtu brenda e të paktën 4-5 ditë të marr atë hapësirën time e të tregoj kush është Keisi. Kam harruar të këndoj, të mbaj veten e të krijoj shoqëri. Kam qenë shumë keq e tani jam shumë e çlirët, kisha dhe një takim me psikologen, kisha dy ditë që pata kështu gjendje..Kristi e priti shumë mirë. Më tha që e dija por po prisja të ma thoje ti më mirë. Më tha që ke mbështetjen time e ke të drejtën e botës. I thashë ne vetëm pëlqehemi nuk është se duhemi, e ta imponosh këtë gjë është e shëmtuar. Ne na erdhën shumë gjëra që mua më mbytën. Për mua është dicka shumë e madhe deri diku ti thyesh besimin babait, okej unë e kalova, nuk ia fal vetes se ndihem keq, e nxorra me kokën lart, ai ka besim te unë…”, i thotë Keisi vajzave brenda BBV ku ka zbuluar se ka pasur dhe takim me një psikologe.

Ndërkohë që Kristit i ka treguar se mes tyre ka vetëm një pëlqim dhe imponimi i të tjerëve e ka trembur.

Keisi: Kjo gjëja jonë nuk të duket e çuditshme? Dua të di çfarë ndjen ti përshembull, për çdo gjë.

Kristi: Kemi kaluar shumë kohë mirë bashkë, kemi shumë komunikim të mirë dhe e kemi qejf njëri tjetrin

Keisi: Mendon se ka rëndësi vetëm pëlqimi? Duhet të ketë dicka më shumë po unë nuk e shikoj atë më shumë. Normalisht do më shumë kohë të vijë ai pëlqimi më i madh

Kristi: Ai pëlqimi më i madh normalisht do shumë kohë, fut dhe faktorin jashtë

Keisi: Nëse të them unë më mirë këtu të vazhdojmë të dy si miq e ta lëmë kështu e vazhdojmë jashtë, si do e merrje, do mërziteshe?

Kristi:  Normal që do mërzitesha, por ti duhet të mendosh mbi të gjitha, të mbrosh veten.

Keisi: E di pse po e bëj të gjithë këtë? Se i kam menduar të gjitha gjërat, kam qarë, por tani jam në fazën që mund të flas tamam. Okej hyra këtu, e qetë si jam unë, e gjeta një person që pata një kimi dhe një pëlqim. Ai pëlqimi që kishim në fillim ishte aq i bukur nuk kishte ndodhur ndonjëherë.

Në ditët në vazhdim, njerëzit që po impononin dhe po e bënin atë gjë të dukej sa më e madhe, e po krijonin një lidhje ndërkohë që nuk kishte një lidhje e ne të dy ishim dakort e po thonim që ne po njihemi dhe këta të dy po fusin hundët kot, kjo gjëja i bëri të gjitha gjërat e tjera që u krijuan, që jo erdhi babi, si u pa jashtë dhe mua më trembi shumë kjo gjëja se u krijua një gjë shumë e madhe për jetën time, unë jam 22 dhe është një ulje ngritje e tmerrshme. Nuk e di si e kam ruajtur brenda atë gjë dhe ndaj këto ditë shpërtheva.

From the imposition of people, we were very perfect, but I was scared by the wife, the son-in-law, the father-in-law, okay, they are humor, but I don't know how this is seen outside. That I have come here to represent myself, to show how I sing, and here I have forgotten myself, I have forgotten to sing. I forgot myself. And this thing hurts me a lot because I did a lot for you, I came after you a lot and to some extent I forgot myself. You have created your own game here. And I did for you, I left everything aside.

Kristi: Well, at that moment I disconnected a lot from this thing.

@everythingshowbiz

That's it, I'm done with this connection, it hasn't started yet, that is ????????

? suono originale - ????All Showbiz????????