BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu tells when the Albanian opposition will unite: PD today is at its weakest point in 32 years

Kreshnik Spahiu tells when the Albanian opposition will unite: PD today is at
x
BREAKING NEWS

The accident in Tirana, the police come out with the official reaction

The accident in Tirana, the police come out with the official reaction
x
BREAKING NEWS

Accident in Tirana, the bus full of passengers overturned

Accident in Tirana, the bus full of passengers overturned
x
BREAKING NEWS

May 14 elections/ Here are the DP candidates in 17 municipalities (NAMES)

May 14 elections/ Here are the DP candidates in 17 municipalities (NAMES)
x
BREAKING NEWS

May 14 elections/ Ngjela shows what would 'save' the DP from defeat and reacts harshly: Alibeaj is incompetent, they don't know how to work

May 14 elections/ Ngjela shows what would 'save' the DP from defeat
x
BREAKING NEWS

A car is engulfed in flames, black smoke covers the area

A car is engulfed in flames, black smoke covers the area
x
BREAKING NEWS

The agreement with Serbia/ Kurti meeting with Nikola in the Assembly, the discussion becomes clear

The agreement with Serbia/ Kurti meeting with Nikola in the Assembly, the
x
BREAKING NEWS

Serious/ A person is found dead, the first details emerge

Serious/ A person is found dead, the first details emerge
x

Gossip

Does the relationship with Kristin end? Keisi reacts hurt: I forgot myself, it's destroying me (VIDEO)

Does the relationship with Kristin end? Keisi reacts hurt: I forgot myself,

Keisi felt the need to talk to Olta about the relationship with Kristi, which has been complicated for days and none of them can give him a solution.

Casey said that she has forgotten herself inside the house, spending all her time with Kristi, and it is "destroying" her. She said that the first few days, the liking between them was very cute, but later everything became monotonous.

Olta i tha Keisit se ajo ia kishte thënë këto fjalë që përpara se të hynte Sabiani në shtpëi, por ata të dy i morën për keq komentet e saj. Ajo shtoi se e ka parë Keisin që kujdeset gjithë kohën për Kristin dhe se thuajse kishte harruar të merrej me veten.

Olta u shpreh se mes Keisit dhe Kristit nuk ka kimi dhe në krahasim me raportin që është krijuar mes Luizit dhe Kiarës, ata në syrin e saj nuk duhen.

Ajo i tha Keisit se ka nevojë për përkëdhelje, gjë të cilën Kristi nuk ia ka ofruar në asnjë moment. Sipas saj, Kristi as që e ka bërë të lumtur Keisin.