BREAKING NEWS

The judge who is in charge of the fate of the Democratic Party is appointed (NAME)

The judge who is in charge of the fate of the Democratic Party is appointed
x
BREAKING NEWS

The Albanian deputy is sentenced to prison

The Albanian deputy is sentenced to prison
x
BREAKING NEWS

Vladimir Putin warns again, threatens Europe: He will pay ...

Vladimir Putin warns again, threatens Europe: He will pay ...
x
BREAKING NEWS

Deputy Minister of Finance whitewashes the latest data / 32 names on the radar, asset control starts: What will the special unit verify

Deputy Minister of Finance whitewashes the latest data / 32 names on the radar,
x
BREAKING NEWS

Government final decision / New water supply map unveiled, here is what will happen with water prices

Government final decision / New water supply map unveiled, here is what will
x
BREAKING NEWS

The strong clash between the two DPs continues, the Court of Appeals reacts and clarifies the decision. Here's what is expected to happen today

The strong clash between the two DPs continues, the Court of Appeals reacts and
x
BREAKING NEWS

Video that is being distributed in the world media / Vladimir Putin's health is deteriorating, here is what the Russian president did that embarrassed his Tajik counterpart

Video that is being distributed in the world media / Vladimir Putin's
x
BREAKING NEWS

"Some people who appear on the screen will be handcuffed" / Shocks Lorenc Vangjeli, brings out the behind the scenes and cracks the 'bomb' warning: There is a lot of fear in Tirana and it will happen ...

"Some people who appear on the screen will be handcuffed" / Shocks
x

Gossip

"I'm going to clean you up and I'm not going to fuck you now!" up ...

"I'm going to clean you up and I'm not going to fuck you

Poor hygiene and the big mess that Big Brother VIP residents have at home for a long time has made "Big Brother" condemn them recently.

"Problems with hygiene and irregularities have been noticed in the BBV house for days. Improper consumption of food, their misuse and lack of systematization has become a serious problem. All clothes, items and suitcases are thrown everywhere in the bathroom and laundry house. Seeing the situation Big Brother has decided, that unwashed clothes will all be washed only by hand.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

"The kitchen will be cleaned after consuming every meal, the veranda table will be cleaned before you go to sleep, if you do not follow these orders, the older brother will penalize you", it is said in the envelope.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Por vendimi i zarfit i lexuar nga Donaldi, ka bërë që në shtëpi të shpërthejnë debatet mes banorëve. Në Sherr janë përfshirë të gjithë, si Donaldi me Einxhel, Monika me Arbrin e të tjerë.

Një nga debatet e forta ishte ai midis Ilir Shaqirit dhe Beniada Nishanit.

Ai iu tha vajzave se ishin pasive në lidhje me punët e shtëpisë dhe se të paktën duhet të bëjnë minimumin për ta mbajtur pastër. Kjo gjë i ka acaruar vajzat ku Arjola Demiri, Beatrix Ramosaj dhe Beniada Nishani iu kthyen balerinit por kjo e fundit nuk e priti aspak mirë këtë gjë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Modelja shumë e acaruar, i tha Ilirit se ajo ka mirëmbajtur gjithmonë kuzhinën dhe vetëm një javë nuk mundi pasi ishte e sëmurë. Por balerini u shpreh se vajzat duhet të zgjohen herët dhe të bëjnë punët minimale për të qëndruar ambienti i pastër.

Gjatë debatit të fortë, Beniada tha se ‘nuk do t’i pastrojnë dhe të pasmet’ atyre, sipas saj ‘vetëm se ka gatuar Iliri s’do të thotë se ka bërë çdo gjë’. Këtë gjë balerini nuk priti aspak mirë ku u shpreh se ‘u tregua shumë e paedukatë’ dhe se nuk duhej t’i drejtohej me atë gjuhë pasi nuk i shkon.

Iliri: Unë si person kur shikoj dikë që konsumon aty, atje dhe i them shko ngrije pjatën dhe të mos ta marri për ofendim fare.

Beniada: Nuk mund të flasësh në përgjithësi që në vajzat jemi passive sepse unë nuk jam fare passive.

Beatrix: Nuk kam në olan të bëhem pastruse duke bërë përditë të njëjtën gjë, o do ti bëjmë të gjithë tamam ose…

Iliri: Trix, çohuni përditë në mëngjes dhe bëni punët e shtëpisë, si bëhëen punët ne një shtëpi normale. Kjo shtëpi nuk mbahet me minimumun e pastërtisë.

Beniada: Unë gjithmonë kam pastruar guzhinën vetëm këtë javë se kam pastruar se nuk kam qenë në terezi. Çfarë do ju pastroj edhe s*mën unë juve tani, hec mor Ilir se gatove ti edhe bëre të gjitha gjërat. Mos na thuaj më passive se unë nuk jam fare passive në pastrim.

Iliri: Ule atë gjënë që the se e ngrite shumë përpjetë se tregon që je e paedukatë, me atë gjuhë mua mos më fol.

Beniada: Unë nuk jam passive e di shumë mirë dhe të lutem mos ma thuaj më.

Iiliri: Please should be the first word you should say. Do not jump up because it does not go. Wake up early in the morning and do the housework. Keep the house, how things are done in a normal house.

Most read