BREAKING NEWS

Which DP is registered in the local elections? The head of the CEC is surprised by the answer

Which DP is registered in the local elections? The head of the CEC is surprised
x
BREAKING NEWS

The McGonigal scandal, Rudina Hajdari's strong call: Rama will be investigated by the FBI, SPAK to cooperate with the Americans

The McGonigal scandal, Rudina Hajdari's strong call: Rama will be
x
BREAKING NEWS

US Assistant Secretary of State visit to Tirana, here is what is expected to be discussed

US Assistant Secretary of State visit to Tirana, here is what is expected to be
x
BREAKING NEWS

Registration at the CEC/Celibashi reveals what is expected to happen with the DP: Here's when we will consider the request

Registration at the CEC/Celibashi reveals what is expected to happen with the
x
BREAKING NEWS

"Berisha sees dreams with his eyes open", Bejko openly mocks the former prime minister: Americans' flour is no joke

"Berisha sees dreams with his eyes open", Bejko openly mocks the
x
BREAKING NEWS

"Rama meets the members of the FBI that we are strategic partners", the socialist deputy on the "McGonigla" case: Disinformation, there is no investigation for the prime minister

"Rama meets the members of the FBI that we are strategic partners",
x
BREAKING NEWS

Ylli Manjani revolts, explodes badly on the show, punches the table: The state didn't have money for election equipment?!

Ylli Manjani revolts, explodes badly on the show, punches the table: The state
x
BREAKING NEWS

The case of McGonigal, Blushi comes out with the reaction: Rama bribed the official of the FBI

The case of McGonigal, Blushi comes out with the reaction: Rama bribed the
x

Lifestyle

Five signs are revealed that show you have chemistry with your partner from the first dates

Five signs are revealed that show you have chemistry with your partner from the

When we talk about dating, one element that everyone looks for from the beginning is chemistry. This is the "ingredient" that will make a conversation flow more easily and create comfort between you. Sometimes it's easy to tell if you have chemistry with a person or not. However, according to experts, there are also some "hidden" signs that prove that there is chemistry between you from the first meeting.

You focus on the interlocutor

When you're out with friends, how often do you look at your phone or get distracted by what's going on around you? If when you are on your first date, you are focused and don't touch your phone then this is a positive thing. "The biggest sign of chemistry between two people is paying attention to them," says psychologist Amelia Alvin.

When you're somewhere and you're bored or not interested in what's going on, time seems to stop. However, if there is a person next to you with whom you feel good, then time "flies". "Having a nice conversation and having a beautiful connection with the other person makes everything seem like nothing, even time," says Diana Venckunaite, certified relationship coach. "You get carried away by the ease with which you can talk to each other and you forget about time. You want to learn more about your interlocutor and get to know him better."

"When you take care of a person, you notice even the smallest changes they can make. You see what others don't. From the way she has her hair to the way she moves her hands. Nothing escapes you, and this means that the chemistry you have between you makes you notice things that others ignore, to get to know this person better," says Holly Schiff, clinical psychologist.

Smile all the time

If you are laughing when you are together, then you are off to a very good start. "When you're around your partner, laughter is critical to a harmonious relationship. Having the same sense of humor shows that you think similarly and can agree on other areas of life. It shows that you can enjoy each other's company without putting in too much effort," says sex therapist Susan Trombetti.

Shenja më e qartë ndonjëherë mund të kalojë pa u vënë re. Të kesh kimi me dikë nuk do të thotë që zemra të rreh shpejt. Siç theksoi Dr. Annie Hsueh, psikologe klinike e specializuar në marrëdhëniet në çift, “Disa njerëz mendojnë se dashuria me shikim të parë është kimia që nevojitet. Megjithatë, të ndihesh rehat është një tregues më i mirë i kimisë mes dy njerëzve. Mund të mos jetë aq emocionuese dhe freskuese, por është fillimi i ndërtimit të një themeli të fortë në një marrëdhënie”.

Koha fluturon shpejt

Kur jeni diku dhe jeni të mërzitur ose nuk jeni të interesuar për atë që po ndodh, koha duket se ndalet. Megjithatë, nëse pranë jush ka një person me të cilin ndiheni mirë, atëherë koha “fluturon”. “Të kesh një bisedë të këndshme dhe të kesh një lidhje të bukur me personin tjetër bën që gjithçka të duket si asgjë, madje edhe koha”, pohon Diana Venckunaite, trajnere e certifikuar e marrëdhënieve. “Ju tërhiqeni nga lehtësia me të cilën mund të flisni me njëri-tjetrin dhe harroni kohën. Ju dëshironi të mësoni më shumë për bashkëbiseduesin tuaj dhe ta njihni më mirë atë”.

Ju vëreni gjërat e vogla


“Kur kujdeseni për një person, vini re edhe ndryshimet më të vogla që ai mund të bëjë. Ju shikoni atë që të tjerët nuk e shohin. Nga mënyra se si i ka flokët e deri tek mënyra se si i lëviz duart. Asgjë nuk ju shpëton dhe kjo do të thotë se kimia që keni mes jush ju bën të vini re gjëra që të tjerët i shpërfillin, për ta njohur më mirë këtë person”, thotë Holly Schiff, psikologe klinike.

Ndihesh rehat

The most obvious sign can sometimes go unnoticed. Having chemistry with someone doesn't mean your heart beats fast. As pointed out Dr. Annie Hsueh, clinical psychologist specializing in couple relationships, “Some people think that love at first sight is the chemistry that is needed. However, feeling comfortable is a better indicator of chemistry between two people. It may not be as exciting and refreshing, but it is the beginning of building a strong foundation in a relationship."