BREAKING NEWS

Strong developments within SPAK, the prosecutors extend the investigation deadlines for Arben Ahmetaj by 3 months and send summons to the oligarch who is accused of money laundering

Strong developments within SPAK, the prosecutors extend the investigation
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the "bombastic" behind-the-scenes: This is why the divorce of Ilir Meta and Monika Kryemadhi cannot save them from the shackles and the strong reason that DASH senior official Richard Nephew avoided meetings in Tirana with the 'R...

Spartak Ngjela reveals the "bombastic" behind-the-scenes: This is why
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha did not have a mandate according to the Constitution, the head of the DP makes way for Argita and prepares to crown his daughter on the throne with the July 12 protest, Gaz Bardhi ends up as a "squeezed lemon"

Sali Berisha did not have a mandate according to the Constitution, the head of
x
BREAKING NEWS

The testimony in SPAK that sinks Niko Pelesh for his connections with Klodian Zoto is revealed, the former director of Korça Waterworks reveals it before special prosecutors

The testimony in SPAK that sinks Niko Pelesh for his connections with Klodian
x
BREAKING NEWS

The mandate for deputy of Sali Berisha in the "string of thread", there will be a clash for Article 71 of the Constitution, this is who has the "fate" of the "non-woman" in his hands, say the jurists

The mandate for deputy of Sali Berisha in the "string of thread",
x
BREAKING NEWS

Frrok Çupi brings out the black "CV" of Sali Berisha in 30 years, from his collaboration with the leader of Serbia, the attacks on the US embassy in Tirana, the coup d'état in '98, the killing of 4 protesters on January 21, to the names of terrorists w...

Frrok Çupi brings out the black "CV" of Sali Berisha in 30
x
BREAKING NEWS

The Swiss authorities reveal the name of the businessman who became a guarantor for Arben Ahmetaj in Switzerland, how he hired the woman with a salary of 9,000 francs per month, details from the investigation file are revealed

The Swiss authorities reveal the name of the businessman who became a guarantor
x
BREAKING NEWS

Ilir Demalia reveals the strong behind-the-scenes: Ilir Meta and Sali Berisha are doing everything to save their property and not punish their family, here is the evidence that Altin Dumani can use to put them behind bars

Ilir Demalia reveals the strong behind-the-scenes: Ilir Meta and Sali Berisha
x

Lifestyle

"Virgos 'fight' with 2 planets", Meri Shehu makes the weekly horoscope prediction: Here is the luckiest sign

"Virgos 'fight' with 2 planets", Meri Shehu makes the weekly

The planets this week will form strong, powerful and opposing links between each other. In Meri Shehu's prediction for the show "Rudina", the 4 fixed signs will be the ones that will be most affected by the difficult atmosphere that will prevail.

Problems also arise for Virgos, Capricorns and Pisces who will be targeted, while Leo and Aquarius are in the safe zone of the planetary stage.


Meri Shehu: This is a very interesting week because all the planets have a confrontation with each other. First of all, Mars has moved into the sign of Taurus and this makes Taurus, Scorpio, Aquarius and Leo have a more powerful outlook on life. This Mars makes a square to Pluto in Aquarius, and Taurus are the first to experience this powerful, difficult connection. Mercury in Gemini will make a difficult square with Saturn in Pisces and communication, plans will be difficult this week, no one can think positively, someone always finds an obstacle in plans and discussions. It should be taken very carefully.

Aries – 2 stars

With Mars in the sign of Taurus, they cannot expect much from the economic side, at least these first 2-3 days. There is a powerful Mars in Taurus opposition to Pluto. We have losses, ambiguities, behind-the-scenes, explosions, and very powerful clarifications that will affect Aries in the social and goal realms. These very powerful clarifications will also affect other powerful signs Aquarius, Leo, Scorpio and Taurus that will put the right things in place. The situation will be clarified once and for all.

Taurus – 1 star

Mars in their sign makes them more impulsive, but it makes people not accept this Taurus nature and makes them stand alone, more withdrawn and with a kind of aggressiveness to take what they think belongs to them or has been taken from them . The square of Mars with Pluto in Aquarius puts them in difficulties related to career, work or they feel that someone has taken advantage of them so far, whether it is from family, partnerships, superiors or as a couple.

Gemini – 3 stars

Mercury square with Saturn in their sign is difficult and they want to say other things, understand other things or fail to follow through on plans. They find it difficult to take a position or even when they become a little more responsible, so many obstacles appear in front of them that they can't do it anymore and say it's better as I was.

Cancer – 2 stars

Marsi në Dem në kundërshtim me Plutonin në Ujor i jep paqartësi ekonomike, shpirtërore, një debat, një sherr ose me dikë të afërt në shoqëri, aleancë dhe do të ndiejnë sikur janë nën trysni, presion ose sikur nuk gjejnë rrugën e mirëfilltë për të arritur ku duhet. Kujdes shëndetin në momente të caktuara sepse përballja e Marsit me Plutonin nuk është pozitive. Edhe në anën ekonomike është e vështirë.

Luani – 4  yje

Janë një nga shenjat e favorizuara. Sa të kalojnë lidhjen e vështirë ekonomike ose diçka në lidhje me punën apo një epror këto ditët e para, pastaj planet dhe projektet i kanë më të hapura dhe mund të gjejnë punë të ndryshme, alternime, kontakte me jashtë, fillojnë dhe stabilizohen. Kjo nuk është java që u jep atë çfarë meritojnë ose duan. Ka vështirësi kjo javë, nuk është aq e qetë edhe për Luanët.

Virgjëresha – 2 yje

Në lidhje me punën dhe gjërat personale, sidomos gjërat e fshehta, ka prapaskena, pasiguri dhe një kundërshtim nga njerëzit në shenjën e Demit vjen drejtpërdrejt te to. Dem ose Dash, komplikohen pak në marrëdhënie me Virgjëreshat dhe nuk japin tendencën që kërkojnë. Duhet të shohin edhe anën shëndetësore këtë javë.

Peshorja – 4 yje

Janë të favorizuara sepse sqarimet dhe vënia në vend e gjërave janë te shenjat e forta kurse Peshorja është më tangjent dhe nuk do të përfshihet aq fuqishëm. Ndonjë udhëtim ose kontakt ligjor bëhet pak i diskutueshëm, kthehet mbrapsht por këto anulime janë të përkohshme dhe më pas e gjejnë veten, do të dalin, do të udhëtojnë, do të kontaktojnë, do të kenë edhe shumë gjëra pozitive me studime apo një ofertë nga jashtë vendit.

Akrepi – 3 yje

Patën zhgënjim në anën erotike, nuk u ndienë shumë të qetë në fundjavë. Kanë disa pengesa në komunikim 2-3 ditët e para. Do të shikojnë që dikush do të përpiqet t’u tregojë një rrugë tjetër ose një ndjenjë tjetër që nuk do të jetë e vërtetë. Akrepët nuk duhet ta marrin të vërtetë çfarë u thuhet kësaj jave. Marsi përballë shenjës së tyre është shumë antagonist dhe do të ndihen nën presion këtë javë, në partneritete apo në çift.

Shigjetari – 2 yje

Do të kenë probleme me shëndetin dhe punën. Shumë Shigjetarë nuk duhet të flasin më shumë sesa duhet në punë. Duhet të dinë me kë bashkëpunojnë, me kë futen në një projekt pune sepse ka pasigurira, projekte që kthehen mbrapsht, prapaskena, mbase mund të bëhen pjesë e një prapasakene që pastaj mund të etiketohen si njerëz që ndoshta nuk u janë përgjigjur disa normave morale.

Bricjapi – 1 yll

Hapen shumë punë në shumë drejtime. Do të zgjidhni punën e gabuar këtë javë sepse ka një impulsivitet të çuditshëm. Në çift nuk shikoj ndonjë reagim të mirë, do të kenë debate e alternativa.

Ujori – 3 yje

Pavarësisht se ç’do të ndodhë, do të jenë në festa, argëtime, dalje, komunikime edhe pse Plutoni në shenjën e tyre ua përmbys disi projektet të tjerëve, por për vete marrin më të mirën e mundshme dhe ngelen jashtë stuhisë se planetëve dhe sqarimeve të mëdha.

Peshqit – 1 yll

All planets in Gemini square Saturn in Pisces. Pisces have become serious at the wrong time. It's the wrong moment, wrong time and wrong place and it doesn't feel right with these planets in Gemini.