BREAKING NEWS

Ex-prosecutor Shkëlqim Hajdari warns of arrests of politicians: The deadline for the investigation of 6 files has expired, SPAK should be careful of the 'saboteur' who can shake the investigations and make an unprecedented mess, this is what is happeni...

Ex-prosecutor Shkëlqim Hajdari warns of arrests of politicians: The
x
BREAKING NEWS

The journalist who took the "scorching" video to SPAK about the "CEZ-DIA" affair reveals the hard details about Ilir Meta: The investigations have been completed, the communication of the accusation is expected, this is how the former president is tryi...

The journalist who took the "scorching" video to SPAK about the
x
BREAKING NEWS

Here is DASH's harsh blow to Sali Berisha, how the Americans overthrew the intrigues that the former prime minister is weaving to escape the arrest of SPAK

Here is DASH's harsh blow to Sali Berisha, how the Americans overthrew the
x
BREAKING NEWS

"Voice of America" ??publishes the alarming report that "shakes" the government: Corruption and state capture have increased significantly, secret agreements between political parties, majority officials and criminal groups are a concern

"Voice of America" ??publishes the alarming report that
x
BREAKING NEWS

The mother-in-law was the last witness, Ilir Meta cannot be held by the country, warns that SPAK can arrest him, the former president increases the threats against Altin Duman

The mother-in-law was the last witness, Ilir Meta cannot be held by the country,
x
BREAKING NEWS

"After the publication of the report about the agreement with Italy, Rama called the director of RAI 3"/ The prestigious Italian reveals the sensational behind-the-scenes: How the Albanian prime minister got angry during the phone conversation

"After the publication of the report about the agreement with Italy, Rama
x
BREAKING NEWS

The Committee on Foreign Affairs of the American Senate approves the "iron" law that will cause "earthquakes" in Albania, as all "non-women" persons and politicians and officials involved in corrupt affairs will be "brought to their knees" by justice. ...

The Committee on Foreign Affairs of the American Senate approves the
x
BREAKING NEWS

Brussels supports justice reform and encourages SPAK to root out corruption in Albania, the EU ambassador meets the heads of justice and defends Altin Duman after the attacks of Ilir Meta and Sali Berisha

Brussels supports justice reform and encourages SPAK to root out corruption in
x

Lifestyle

According to astrologer Meri Shehu, here are the 3 luckiest signs of the month of April

According to astrologer Meri Shehu, here are the 3 luckiest signs of the month

Meri Shehu has predicted the stars for the month of April and listed the horoscope signs from the 12th place to the first place. Sagittarius ranks first, Scorpio second and Aquarius third.

12. Libra

It is one of the signs facing the powerful eclipse on the 8th because the eclipse occurs in the sign of Aries and they will have the heaviest burden to balance themselves, Aries, Cancers, Capricorns or the relationships they have with people belonging to the signs. In general, with others in the couple, there will be bans on relationships or interruptions of relationships that have had problems, and the tendency to start something new after the 8th will be stronger. Mercury retrograde in Aries opposite their sign will make Libra's opponents more strange, behind the scenes, and Libra won't be able to study their moves. It is a period in which the roads keep a lot of calm. Cars, means of communication, anything like that. The Pink Full Moon on the 25th releases pent-up finances or emotions.

11. Aries

Two very important events, we have the most powerful solar eclipse of the year, on the 8th the day darkens for Aries and it is reborn all over again. They will watch one period or cycle of life end and another cycle begin. Mercury opposite in their sign means that they will have a lot of decisions that will not turn out to be important. They should deal more with personal issues, emotions than with logic.

10. The twins

They are not affected much by eclipses, but they will see good alliances, friendships, associations, the return from the past of friends, companions, lovers, passions and old fires, but this will not happen without stress. They will take a good look at who they collaborate with, who they connect with, and what they ask of others because it may happen that in a circle of cooperation, an important job, relationship or company burns down and they have to move on to a new cycle of relationships and jobs.

9. Virgin

With the entry of Venus in Aries, they have a premise to improve economic issues. Mercury retrograde in Aries and the eclipse in Aries may make some Virgos a little stressed in economic and emotional matters, with heavy accounting demands and great uncertainties. In any case, they have salvation from Aphrodite, their wallets are not left empty, nor is their emotional life. They will pass some minefields and they should be very careful.

8. Taurus

Në fund të muajit që do hyjë dielli në shenjën e tyre pas datës 20, por edhe Afërdita mund të presin një rehabilitim, por ndërkohë prapaskena, Mërkuri i kundërt në lidhje me punën, çështje shëndetësore, prapaskena në jetën erotike, tradhti, partneri, pasiguria, ka një lëmsh që duhet ta zgjidhin dhe një çështje emocionale në datën 8 që nxihet dhe zbardhet duke kërkuar një cikël të ri jete. Të shohim cila do jetë ajo çështje që në jetën e tyre do të kalojë një eklips shumë të rëndësishëm dhe më pas duhet të zbardhet e të rifillojë nga e para.

7. Luani

Do të ndeshen më shumë me çështjet ekonomike gjatë gjithë prillit, do të shikojnë ç’do të marrin e ç’do të japin dhe kontaktet me jashtë, udhëtimet, bashkëpunimet, shoqëri, kompani të huaja. Nuk është se nuk do kenë gëzim sepse do e kenë me Afërditën në shenjën e Dashit por do jetë një çmim që do ta  paguajnë shtrenjtë nëse nuk do të kenë kujdes eklipsin dhe Mërkurin në Dash. Mjetet e komunikimit, makinat, udhëtimet, kontaktet, bankat duhet t’i shikojnë me shumë kujdes dhe në fund të muajit mund të flasin për një marrëdhënie më të mirë ekonomike, familjare ose pronësie.

6. Peshqit

Duket sikur nuk marrin pjesë në këtë situatë, por marrin pjesë në çështjet ekonomike direkt. Ka filluar një fazë pezull në çështjet ekonomike, sherre e debate, dikush i ka provokuar, jo se nuk janë mësuar por do të ndeshen akoma më shumë me provokime të ndryshme. Do të ndeshen me ekonominë, ulje-ngritje të forta në çështjet personale erotike. Datën 8 duhet ta shohin me kujdes, pasi të kalojë do të themi çfarë ka mbijetuar nga korniza e vështirë e jetës personale dhe ekonomike.

5. Gaforrja

Janë një nga shenjat kardinale që do preken kryesisht nga eklipsi diellor në datën 8 në fushën e karrierës, martesave, marrëdhënieve me eprorët, njerëzit e ligjit dhe kanë një pikë pengese, një finish të vështirë, por nëse e kalojnë fillojnë një etapë të re. Nxihet dita dhe fillon një ditë e re, varet kush e përjeton më shumë. Nga ana romantike, pas datës 25 hëna rozë e plotë në Akrep do u japë gjithë madhështinë e jetës erotike, kontakteve me jashtë ose si të themi, një jete shumë të vrullshme me udhëtime e gjëra që do t’i ngrenë peshë këtë muaj.

4. Bricjapi

Janë në të njëjtin fat me Gaforret, Peshoret e Dashët por janë pak më lart sepse e suportojnë Mërkurin e kundërt dhe eklipsin në çështje familjare. Duhet të kenë kujdes marrëdhëniet familjare, por edhe mund të vendosin një rregull të ri në marrëdhëniet familjare nëse kanë pasur familje që kanë shkuar drejt degradimit ose biznese e prona familjare që shkojnë të prishen, sikur e rimbledhin, e rregullojnë. Me kujdes sepse një fije e ndan rrënimin e plotë nga suksesi i plotë sa i përket çështjeve shumë delikate të familjes dhe karrierës. Eklipsi i plotë në datën 8 për shumë Bricjapë mund të zbulojë dhe errësojë gjëra shumë të rëndësishme, por të kenë kujdes shëndetin e njerëzve të afërt. Janë në një pozicion që mund të rimarrin veten.

3. Ujori

They are not directly affected by the eclipse of Mercury reverse but they are affected to adjust the image, plans, projects, adjust communication, enter into a new communication after the 8th, change the course of the programs and strategies they have had until now and therefore have this progress very good. They can have a very important career issue with the pink full moon or important personal, beautiful erotic connections because the pink moon gives them a very beautiful romance. The pink moon carries a certain romance, a very pleasant feeling, and many Aquarians will experience it with career advancement, luxury, greater publicity for the things they love.

2. Scorpio

Heard that they will experience a pink full moon in their sign but they have to wait because it happens around the 24th-25th. Mercury retrograde in Dash, the eclipse in Dash indicates that they should be careful about work, job reformation, health issues, behind the scenes. If they overcome these they will experience a very important thing and return of exes who had relationships and contacts related to work, maybe they come back to them in this kind of format. Many Scorpios will give an edge to work matters, but they will also have behind the scenes. They will have a strong recovery, perhaps even an economic one in the future. With the entry of Venus into Taurus at the end of the month, there are collaborations and good relationships in the couple.

1. Sagittarius

Sagittarians go through strong confrontations, but this does not mean that they will not have problems in the couple, in economic and erotic matters, but they will not be in the middle of the whirlwind, they will be on the sidelines. Yes, she took them too, she might run into them somewhere. Many Sagittarians can also enjoy, go out, enjoy and be erotic, whatever happens, they will have the confidence that I will do whatever I want even though the world is on fire.