BREAKING NEWS

SP MP Bujar Çela announces the arrest of Sali Berisha, who is the close associate with 3 files in SPAK that can open "Pandora's Box" for the former prime minister

SP MP Bujar Çela announces the arrest of Sali Berisha, who is the close
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta sick, the former president prepares for the dark days in SPAK, here is the strategy he is following to escape from prison arrest

Ilir Meta sick, the former president prepares for the dark days in SPAK, here is
x
BREAKING NEWS

Berisha warns riots, resistance and protests without end until the overthrow of the government, the head of "Foltore" adds threats to SPAK

Berisha warns riots, resistance and protests without end until the overthrow of
x
BREAKING NEWS

Edi Rama collaborated with Sali Berisha for Malltez's properties, "Voice of America" ??unravels the scenario of how the prime minister gave millions of euros in wealth to the son-in-law of the head of "Foltor"

Edi Rama collaborated with Sali Berisha for Malltez's properties,
x
BREAKING NEWS

Ylli Meçe calls the National Front an organization of traitors and whitewashes the scandals of the Ballistas, here is the message for Alimadhi and the facts that show that the partisans liberated Albania from the Nazis and fascists

Ylli Meçe calls the National Front an organization of traitors and
x
BREAKING NEWS

Edi Rama celebrates November 28 as Vucic's lawyer and ruthless enemy of the Anti-Fascist National Liberation War

Edi Rama celebrates November 28 as Vucic's lawyer and ruthless enemy of the
x
BREAKING NEWS

Chaos with properties, Myrshit Vorpsi accuses the government of massacring the owners and shows what is hidden behind the indexation, the association warns of a lawsuit in the Constitutional Court

Chaos with properties, Myrshit Vorpsi accuses the government of massacring the
x
BREAKING NEWS

From salary increases for doctors to new investments, the priorities of Minister Koçiu for Health and Social Protection

From salary increases for doctors to new investments, the priorities of Minister
x

Lifestyle

Leos will celebrate, Libras expect something big, Mary makes predictions for all the signs of the horoscope

Leos will celebrate, Libras expect something big, Mary makes predictions for all

Invited to "Rudina", astrologer Meri made the week's forecast for all signs by placing stars according to each.

Meri Shehu: This is an even more expressive and energetic week because many planets enter Sagittarius, there is also the new Moon in Sagittarius, so there is no more fire than that, so fire and fire because we are going somewhere. Jupiter returns to its direct path that is reversed so Jupiter also gives its gifts spectacularly. It's in Pisces already, let everyone know that it's in Pisces and it gives gifts to Cancers, Scorpios, Pisces in the most direct way.

Aries – 4 stars

As a fire sign, the new moon, Mercury and Venus in Sagittarius change life, direction, direction. Pleasant winds begin for Aries so a big change for them means a good, pleasant week.

Taurus – 2 stars

It still deals with economic issues, they are a little insecure in their personal lives and it will be the economy that will give more advantages. They also have the feeling of love, but in the economy they will make a new beginning and always in the economy, a new beginning for Taurus is a little difficult.

Gemini – 1 star

Many planets in Sagittarius in opposition to Gemini means that they must cooperate a lot with others, get to know each other, communicate a lot with others, give more to relationships, have contacts and collaborations, but if they want a powerful career, they can do it, but in cooperation, not alone.

Cancer – 3 stars

Shenjë uji që merr drejtim shumë të mirë nga Jupiteri në shenjën e Peshqve. Çdo gjë me jashtë, kontaktet hapen, çështjet ligjore, marrëdhëniet, dashuritë, ekspresionet, por do marrë rëndësi edhe puna. Çfarëdo që të ndodhë, puna do marrë stafetën ose duhet të jetë në qendër të vëmendjes.

Luani – 4 yje

Është ndër shenjat e zjarrit  që me Shigjetarin merr shumë energji pozitive kështu që një dashuri, erotizëm i paparë i Luanëve. Do shikojmë që Luanët do festojnë mirë këtë fund muaji Nëntor dhe  do ndihen të kënaqur.

Virgjëresha – 3 yje

Do merren me shtëpinë, me pronat , me pasuritë, ndonjë zhvendosje, komunikim, bashkëjetesë. Do jetë shtëpia, tabani, pasuria e patundshme dhe marrëdhëniet në familje që do i bëjnë të ndihen më mirë. Energjia e tyre mbetet brenda një ambienti të caktuar.

Peshorja – 3 yje

Do kenë shumë takime, kontakte, biseda, lëvizje, zhvendosje, informacione, do jetë një nga javët më të vrullshme. Diçka do ndryshojë në jetën e Peshoreve, do ndryshojë diçka shumë e madhe dhe për  ta.

Akrepi – 4 yje

Jupiteri në Peshk kthehet në pozicion të drejtë i jep  dashuri, projekte, ëndrra, famë, para, shumë gjëra. Shumë planetë dhe data 23, Hëna e re në Shigjetar, i jep mundësi të re ekonomike.

Shigjetari – 5 yje

Mërkuri, Afërdita, Hëna e re dhe Dielli në shenjën e tyre bëjnë një stelium shumë të fuqishëm dhe ndriçon e rrezaton energji. Do kenë shumë çështje personale dhe lajme të fuqishme në jetën e tyre.

Bricjapi – 2 yje

Fillojnë prapaskenat, marrëdhëniet, lëvizjet e fshehta, paqartësitë. Çdo gjë bëhet në prapaskenë dhe kur ndodh kështu, nuk kemi sigurinë që gjërat do shkojnë mirë. Muaji tjetër do jetë i favorshëm për Bricjapët, por për momentin duhet të ruhen nga thashethemet.

Ujori – 3 yje

Shumë planetë në Shigjetar i japin famë, mundësi, energji, plane, shoqëri dhe mbështetje nga miq e shokë. Është një nga periudhat që ata do dalin, do argëtohen më shumë dhe do kenë mundësi të mira dhe projekte të bukura jashtë vendit.

Peshqit – 3 yje

Although Jupiter returns to its right path and gives Pisces all the gifts it has not given them until now and until mid-December compensates them, but this sign will be very concerned with contacts with people in power regarding work, superiors , career issues where they will have a lot of mobility. They may not have stability, but they will have a lot of movement, expend energy and get along well with people who have power. They will have discussions that they want to finalize, movement, not stability, we will see this.