BREAKING NEWS

Sad/ The former mayor of Durrës has passed away

Sad/ The former mayor of Durrës has passed away
x
BREAKING NEWS

Arrested for money laundering, former official Alda Klosi ends up in the hospital

Arrested for money laundering, former official Alda Klosi ends up in the
x
BREAKING NEWS

Acari "invades" Albania, which are expected to be the coldest days of the next week

Acari "invades" Albania, which are expected to be the coldest days of
x
BREAKING NEWS

Art in mourning/ A great loss for Albania, the talented actor from Shkodran has passed away

Art in mourning/ A great loss for Albania, the talented actor from Shkodran has
x
BREAKING NEWS

Good news for Albanians/ Germany needs 400,000 workers a year, here is what is expected

Good news for Albanians/ Germany needs 400,000 workers a year, here is what is
x
BREAKING NEWS

The Pentagon destroyed the 'spy' balloon, China's immediate reaction comes

The Pentagon destroyed the 'spy' balloon, China's immediate
x
BREAKING NEWS

Currency exchange for today / How much the dollar and euro are bought and sold, here's what happens to other currencies

Currency exchange for today / How much the dollar and euro are bought and sold,
x
BREAKING NEWS

The frost is back, temperatures are expected to drop to -6°C, here's what is expected to happen today

The frost is back, temperatures are expected to drop to -6°C, here's
x

Lifestyle

"There will be a lot of shocks and problems", daily horoscope for tomorrow, Thursday 26 January 2023

"There will be a lot of shocks and problems", daily horoscope for

Aries

Mercury, the planet of communication, dialogue and words will make your life as a couple much more beautiful today. You will not have even the slightest disagreement with each other and you will feel fulfilled. Singles must find the right moment and the right words in order to reach the final goal. The financial situation has to be much better.

Taurus

You will raise your partner to the sky today and the couple's relationship will be extraordinary. Do what you feel at every moment. Singles will be in a great mood and ready to do anything to experience strong emotions. Financially, you won't have any difficulties and you can even buy some more expensive products that you didn't dare to before.

Gemini

In your life as a couple, there will be many shocks and problems today. You will not agree on anything with your partner and you will always want to have your way. Single women will be luckier and will finally find their prince charming. The combination of stars does not have to be very good, so the finances are in danger of having a lot of shocks and problems.

The crab

Even though you may have some problems in your life as a couple today, optimism will conquer you and you will easily overcome them all. You will admit the mistakes you made and find the right way to correct them. Single women will choose to stay alone today and will refuse invitations. With finances, you should be more careful and in no way should you overdo it with expenses.

Leo

Do jeni shume energjike sot ju te dashuruarit dhe ne çdo moment do përjetoni emocione te jashtëzakonshme. Si ju ashtu edhe partneri do i harroni problemet e se shkuarës. Beqaret nuk do kenë durim te presin për personin ideal dhe mund te hedhin hapa te gabuara. Ne planin financiar dëgjojini këshillat e specialisteve sepse ne te kundërt mund te keni tronditje.

Virgjeresha

Perspektivat ne planin sentimental të te dashuruarve duken shume te mira. Do ndiheni për mrekulli pranë partnerit dhe madje me ne fund do merrni edhe vendimin e madh te cilin e keni shtyre gjithë këto kohe. Beqaret do preferojnë te shijojnë çdo moment ashtu si t’iu vije, por duke mos hedhur hapa te rëndësishme. Buxheti do jete i kënaqshëm dhe mund te bëni disa investime.

Peshorja

Nëse jeni ne një lidhje, ka mundësi qe sot te flisni seriozisht me partnerin dhe te ndryshoni mënyrën e te menduarit te gjerave. Beqaret do kenë vetëm mundësi për dashuriçka kalimtare dhe pa ndonjë te ardhme. Nëse do përfitojnë apo jo prej tyre, kjo do varet plotësisht nga ata. Ne planin financiar duhet te jeni shume me vigjilente sepse situata mund te përkeqësohet pa u kuptuar.

Akrepi

Nëse kohet e fundit jeni ndier te vetmuar apo keni pasur probleme me partnerin, sot do jete dita e duhur për te hedhur hapat e para drejt stabilizimit te situatës. Te dy do bëni përpjekje. Beqaret nuk do e kenë mendjen tek krijimi i një lidhjeje, kështu qe do ja lënë çdo gjë ne dore kohës. Ne planin financiar situata do vije duke u përmirësuar kështu qe vazhdoni ne rrugën e nisur.

Shigjetari

Dite e ekuilibruar ka për te qene kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Here pas here do keni edhe momente te lumtura. Beqaret jo vetëm qe do kenë takime, por mund te sakrifikojnë çdo gjë vetëm qe te fillojnë një lidhje afatgjate. Ne planin financiar do keni disa vështirësi dhe me zor do ja dilni te kryeni edhe shpenzimet me te nevojshme.

Bricjapi

Sot do punoni se bashku për disa projekte gjigande ju te dashuruarit dhe kjo gjë do ju afroje edhe me tepër me njeri-tjetrin. Do zbuloni edhe disa ane te tjera te karakterit te njeri-tjetrit. Beqaret nuk do mendojnë aspak për dashurinë sepse do jete te ngarkuar me pune. Ne planin financiar çdo gjë do jete ne rregull pasi se fundmi keni treguar kujdes te veçante edhe për detajet me te vogla.

Ujori

Although Venus will positively affect your life as a couple, once again you will not be able to express your feelings as you have them in your heart. Singles should take things as soon as possible because if they are in a hurry, there is a risk of taking wrong steps with consequences. Finances will have many improvements and you will be able to put money aside to secure the future.

Pisces

After a gloomy and delicate period, today things will start to improve in your life as a couple. You will be much more open to your partner and the pleasures will increase when you are near him. Singles will have a positive and colorful day, but once again they will not find the person they dreamed of. Finances will not be good at all, so the smallest mistake can lead to disaster.