BREAKING NEWS

Will "non grata" be announced soon? Ilir Meta makes the strong statement, reveals the secret plan: Let them do it while I am President! I will pay for the extradition ticket myself, my assets and accounts will be frozen

Will "non grata" be announced soon? Ilir Meta makes the strong
x
BREAKING NEWS

Escobar refused to meet him, Ilir Meta: Forgive me for the modesty, but ...

Escobar refused to meet him, Ilir Meta: Forgive me for the modesty, but ...
x
BREAKING NEWS

President Meta sets the date for the by-elections

President Meta sets the date for the by-elections
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim cracks strong statement, shows whether US will reveal evidence that has sunk Sali Berisha

Yuri Kim cracks strong statement, shows whether US will reveal evidence that has
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim says for the first time: I tell you who gathered them to declare Sali Berisha non grata

Yuri Kim says for the first time: I tell you who gathered them to declare Sali
x
BREAKING NEWS

US shows handcuffs to Sali Berisha, Yuri Kim 'extinguishes all hope': There is evidence! I escaped justice ...

US shows handcuffs to Sali Berisha, Yuri Kim 'extinguishes all hope':
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim makes strong warning: Those in power, if held accountable should…

Yuri Kim makes strong warning: Those in power, if held accountable
x
BREAKING NEWS

'Open Balkans', Yuri Kim reveals US stance

'Open Balkans', Yuri Kim reveals US stance
x

Aktualitet

"To hit the crime" / Gledis Nano inspects the Port of Durrës, the important meeting and the final ultimatum he gave is revealed (VIDEO)

"To hit the crime" / Gledis Nano inspects the Port of Durrës, the

The Head of the State Police, Gledis Nano together with the General Director of the Port Authority in Durrës Pirro Vengu and the General Director of Customs Genti Gazheli, conducted today a joint inspection in the Port of Durrës.

This meeting was held to look closely at the functioning of the joint operating room, the functioning of the permanent Task Force, as well as to find the most effective ways and means to strengthen tripartite cooperation in the interest of preventing and combating cross-border crimes.

For his part, Gledis Nano stressed that the State Police will always remain open and cooperative in this regard, organizing all its human resources.

“With the General Director of Customs and the Durrës Port Authority, together with colleagues from different sectors of the State Police, we inspected some of the field work processes, as well as work processes in the hall of the Durrës Port Authority. It is noticed that there is still room for improvement in the framework of cooperation and exchange of information, as well as the use of all databases of various institutions, in order to increase the level of security in the Port of Durres, to prevent and document criminal acts. , illegal trafficking, as well as any other criminal act that may jeopardize the national security of our country. The State Police will always remain open and cooperative in this regard, well organizing all its human resources, as well as the use for this purpose of all the capacities it has, including the artificial intelligence systems, if I may call it that, which is a focus and a priority of the Albanian government in this regard. Thank you very much for the welcome today, it was a very necessary meeting, long planned between colleagues and institutions and I am very convinced that we will do a lot in the future to increase the security elements in this institution as the most important port of our country, "said Nano.

“Këtu gjendemi në ambientet e sallës operative të përbashkët, e cila është krijuar në mënyrë që t’i vijë në shërbim kolegëve të Policisë Kufitare, kolegëve të Policisë Kriminale dhe kolegëve të Doganave, në mënyrë që të gjitha sistemet e sigurisë në Portin e Durrësit të jenë të integruara dhe të shërbejnë për të prodhuar të dhënat në kohë reale, që u hyjnë në funksion organeve hetimore për rritjen e parametrave të sigurisë në Autoritetin Portual”, u shpreh Pirro Vengu.

Ndërsa Gazheli u shpreh se sfida e radhës është që ky bashkëpunim të ngrihet një standard akoma më të lartë në funksion të mbrojtjes së territorit dhe luftës kundër evazionit dhe kontrabandës

“Bashkëpunimi ndërmjet Policisë së Shtetit dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave, në veçanti, por edhe me Autoritetin Portual është i një niveli shumë të lartë. Sfida e radhës është që ky bashkëpunim të ngrihet një standard akoma më të lartë në funksion të mbrojtjes së territorit dhe luftës kundër evazionit dhe kontrabandës. Bashkëpunimi i shkëlqyer ndërinstitucional që kemi me Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit është jetësuar shumë mirë këtu në Portin e Durrësit, me Task Forcën permanente, e cila vepron tashmë prej disa kohësh, e ngritur ndërmjet Drejtorisë së Policisë në qarkun Durrës, Policisë Kufitare, Prokurorisë së Rrethit Durrës dhe të organeve të administratës doganore të Portit Durrës. Rezultatet kanë folur vetë dhe ju jeni dëshmitarë të punës voluminoze që është bërë nga kjo Task Forcë. Uroj dhe shpresoj që ky bashkëpunim të ngrihet në një nivel më të lartë me Policinë e Shtetit.”, theksoi më tej Gazheli.