BREAKING NEWS

PD primaries/ Counting closes in branch 5 of Tirana, who wins from the 7 candidates

PD primaries/ Counting closes in branch 5 of Tirana, who wins from the 7
x
BREAKING NEWS

Kokalari does not hold back against the DP deputy: He is loyal, but some power should be taken away from him

Kokalari does not hold back against the DP deputy: He is loyal, but some power
x
BREAKING NEWS

"Your figures are inconsistent with those of the DP", the journalist "closely voices" Alimehmet

"Your figures are inconsistent with those of the DP", the journalist
x
BREAKING NEWS

Primaries/ Only got 32 votes, Sazan Guri bursts into accusations: They stole me too

Primaries/ Only got 32 votes, Sazan Guri bursts into accusations: They stole me
x
BREAKING NEWS

Have there been socialist voters? I am surprised by Sali Berisha's answer

Have there been socialist voters? I am surprised by Sali Berisha's answer
x
BREAKING NEWS

EU summit in Tirana, Vucic changes his mind? This is when the Serbian president is expected to make the decision

EU summit in Tirana, Vucic changes his mind? This is when the Serbian president
x
BREAKING NEWS

"There were socialists in the DP lists"/ The studio debate between the candidates in Kama and Flamur Nokës broke out

"There were socialists in the DP lists"/ The studio debate between the
x
BREAKING NEWS

NAME/ PD primaries, the counting for the Municipality of Durrës ends, here's who won

NAME/ PD primaries, the counting for the Municipality of Durrës ends,
x

Aktualitet

Injured Vali Corleone, the Court makes a drastic decision for the girl, she is sentenced to...

Injured Vali Corleone, the Court makes a drastic decision for the girl, she is

The Basic Court of Gjilan found the accused AS guilty, sentencing her to a 1,000 euro fine, for the charge that under the influence of narcotic substances, she had accidentally injured the injured Prince Valentino Corleone, causing minor bodily injuries.

The verdict against the accused S. was announced on Thursday by the president of the judging panel, Aziz Shaqir.

According to the judgment, the accused AS, for the three criminal offenses with which the indictment charged her, is punished with a cumulative fine in the amount of 1 thousand euros, which she is obliged to pay within a period of 30 days.

In the event that the accused does not pay the fine, the fine shall be replaced by imprisonment of 50 days.

In advance, in today's hearing, the accused AS, through her lawyer Ramadan Leka, has pleaded guilty to the three criminal offenses with which the accusation charged her.

The accused and the injured Prince Valentino Corleone, during their testimony before the court, stated that the event had happened accidentally and without forethought to cause danger to those present and that the same had occurred as a result of the influence of narcotic substances.

The defendant S. promised before the court that she would not repeat similar or other crimes of a criminal nature, adding that during her stay in detention, she realized that she could live without the use of narcotic substances.

The defendant's lawyer, lawyer Leka, has asked the court to consider all mitigating circumstances for his client, referring to her excellent past and important achievements in international knowledge competitions, the remorse expressed before the jury, as well as her public commitment that she will not be involved in any other type of criminal offense in the future.

He requested from the court that his client's detention order be lifted and an alternative penalty of a fine be imposed on her.

Prosecutor Bahtije Ademi, on the other hand, has not objected to the defendant's admission of guilt for the three criminal offenses charged according to the factual description and legal qualification of the act with the legal conditions from Article 248, paragraph 1 of the KPRK.

Ajo ka kërkuar nga trupi gjykues që të pandehurës t’i shqiptohet dënim adekuat në konsideratë të rrethanave në të cilat janë konsumuar veprat penale.

Ndryshe, sipas aktakuzës, më 11 gusht 2022, e pandehura A.S, në Gjilan nga pakujdesia kishte shkrepur me armë, duke shkaktuar rrezik të madh për jetën e dy të pranishmëve tjerë në dhomën e objektit të banimit ku po qëndronin – të dëmtuarin Princ Valentino Corleone dhe mysafiren e tyre M.Zh.

Tutje, sipas aktakuzës, e pandehura godet të dëmtuarin Princ Valentino Corleone, në këmbën e djathtë, në pjesën e muskulit nën gju, duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore, të cilat janë konstatuar me ekspertizën mjeko-ligjore,  të 17 shtatorit 2022, të lëshuar nga Instituti i Mjekësisë Ligjore në Prishtinë.

Me këtë, e akuzuara A.S ngarkohej se ka kryer veprat penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm” nga neni 356, paragrafi 6 lidhur me paragrafin 1 të Kodit Penal, “Mbajtja në pronësi të paautorizuar të armëve” nga neni 366, paragrafi 1 i Kodit Penal dhe “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge” nga neni 269, paragrafi 2 të Kodit Penal.

Ndryshe, i dëmtuari i këtij rasti, Princ Vali Corleone edhe më herët ishte përfshirë në veprat të ngjashme penale, por në cilësinë e të akuzuarit.

Në mars të këtij viti, atij i ishte caktuar masa prej një muaj paraburgim, nën dyshimin se kishte ushtruar dhunë ndaj prindërve të tij.

Kurse, në maj të vitit 2021 ishte dënuar me 5 mijë e 200 euro gjobë për armëmbajtje pa leje dhe posedim të substancave narkotike.