BREAKING NEWS

How Meta-Kryemadhi became millionaires during 30 years in politics, here are the untold stories of the couple who married in power and divorced in opposition, from the luxurious villa with 11 toilets, the palm trees that were brought by helicopter, the...

How Meta-Kryemadhi became millionaires during 30 years in politics, here are the
x
BREAKING NEWS

SPAK issues 19 arrest warrants for Tirana's incinerator, the list includes high-ranking officials, politicians, media leaders and their families, the details of the big operation are disclosed

SPAK issues 19 arrest warrants for Tirana's incinerator, the list includes
x
BREAKING NEWS

Does the UDB agency connect Sali Berisha and Baton Haxhiu, this is how the former prime minister defended the analyst for the villa in Golem who is being investigated by SPAK and "swallowed" all the slanderous accusations that they have exchanged with ...

Does the UDB agency connect Sali Berisha and Baton Haxhiu, this is how the
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha did not have a mandate according to the Constitution, the head of the DP makes way for Argita and prepares to crown his daughter on the throne with the July 12 protest, Gaz Bardhi ends up as a "squeezed lemon"

Sali Berisha did not have a mandate according to the Constitution, the head of
x
BREAKING NEWS

The incinerators' money guarantees Arben Ahmetaj's life on the run, here are the transfers of hundreds of thousands of euros by Albanian taxpayers to Swiss offshores, SPAK reveals that the businessman who is helping him in Lugano is accused of money la...

The incinerators' money guarantees Arben Ahmetaj's life on the run,
x
BREAKING NEWS

Belinda Balluku "mountain" with reports to SPAK, here are all the scandals in which the deputy prime minister is involved, from investigations into incinerators, corrupt tenders, contracts, privatizations and up to scandalous firms for giving public lands

Belinda Balluku "mountain" with reports to SPAK, here are all the
x
BREAKING NEWS

Strong developments within SPAK, the prosecutors extend the investigation deadlines for Arben Ahmetaj by 3 months and send summons to the oligarch who is accused of money laundering

Strong developments within SPAK, the prosecutors extend the investigation
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the "bombastic" behind-the-scenes: This is why the divorce of Ilir Meta and Monika Kryemadhi cannot save them from the shackles and the strong reason that DASH senior official Richard Nephew avoided meetings in Tirana with the 'R...

Spartak Ngjela reveals the "bombastic" behind-the-scenes: This is why
x

Aktualitet

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben Ahmetaj is clarified, it shows what the cohabitant was asked to show: the telephone password and PIN of the SIM card... (DOCUMENTS)

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

The deputy of the Socialist Party, Arben Ahmetaj, appeals to GJKKO the decision to control the apartment of his partner. Through the lawyer, the deputy claims that the law has been violated since authorization was not obtained from the Assembly.

Ahmetaj's lawyer points out in the appeal made to the court that the checks carried out in the apartment of the co-habitant of the deputy, Erjola Hoxha, are contrary to the Constitution and violate the sovereignty of the Assembly of the Republic of Albania.

Also in the appeal, it is underlined that the controls not based on evidence have violated the human dignity of Ms. Hoxha, the violation of privacy, and are in violation of the European Convention of Human Rights.

The control was carried out in a villa in the Hamallaj area, where 30 thousand euros and a number of documents related to this villa were seized.

In the secured document, it is stated that the controlled environment should be considered as the residence of the member of the Assembly as long as he stays in this residence with his cohabitant.

The appeal also requires the declaration of the illegality of the execution modalities of the personal control of his partner and the apartment, since "the procedure implemented by the BKH investigators violated the freedom of Mrs. EH in violation of the law, her human dignity, the right to legal protection of the cohabiting couple and the privacy of electronic communications".

According to the document submitted to the GJKKO Appeal, it is said that Ahmetaj's roommate "is not an official of the administration and has nothing to do with the facts being investigated by the Special Prosecutor's Office".

“Ajo bëhet subjekt kontrolli vetjak e të banesës vetëm se është bashkëjetuese e Arben Ahmetajt. Nga bashkëjetesa ata kanë sjellë në jetë një fëmijë çka konfirmohet fakti që ata të dy bashkëjetojnë në të njëjtën banesë”.

“Nuk ka asnjë dyshim se shtëpia e regjistruar në pronësi të E. H., është dhe banesë e bashkëjetuesit të saj, Arben Ahmetaj, pasi ata konsumojnë aty në mënyrë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, privatësinë e raportit të mbështetur në lidhjen e bashkëjetesës.

Për këtë arsye, GJKKO ka lejuar kontrollin e apartamentit, ku bashkëjeton me zonjën E.H, deputeti i Kuvendit të Shqipërisë, Arben Ahmetaj dhe hetuesit e BKH e kanë ekzekutuar atë në kundërshtim me ligjin.

Duke vendosur të kontrollonin banesën e zonjës E. H., ata ishin të ndërgjegjshme që po kontrollonin banesën e deputetit Ahmetaj pa mandat kontrolli, në cenim të Kushtetutës dhe të ligjit procedural”, theksohet në ankimim.

Gjithashtu, ankimimi thekson se bashkëjetuesja e Ahmetajt ka dorëzuar të dhënat për telefonin e saj, teksa është ndjerë e kërcënuar dhe ka pasur frikë se do arrestohej.

“Akti i detyrimit të zonjës E. H. për të deklaruar fjalëkalimin telefonik dhe PIN e kartës SIM është një akt që cenon të drejtën e saj për privatësinë e komunikimeve.

Nuk ka pasur akt autorizues të GJKKO për të ndërhyrë dhe marrë dijeni mbi përmbajtjen e komunikimeve private të zonjës E. H. Gjithashtu vënia e saj nën trysni nga hetuesit e BKH menjëherë sapo u vu në kontakt me ta dhe kërkesa e tyre e menjëhershme për të dorëzuar fjalëkalimet që lejonin hyrjen në komunikimet që përmbante telefoni i saj celular është një akt ku shfaqet mungesa e respektit për dinjitetin e njeriut dhe trajtimi poshtërues që i shkaktuan asaj ndjenjën e frikës, ankthit dhe inferioritetit. Pra, dorëzimi i fjalëkalimeve u bë i mundur kundër vullnetit të saj dhe pa pasur mundësinë e një zgjedhje tjetër. Ajo pati frikë se mund ta arrestonin për shkak të kundërshtimit të autoriteteve gjyqësore.

We emphasize that the investigators did not have the right to access the computer system of Ms. EH's smartphone and obtain knowledge of the content of private electronic communications without a special authorization decision of the court. This course of action violated her right to guarantee her human dignity and privacy of communications," the lawsuit states.

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben

"The partner was afraid of arrest"/ The full complaint of Arben