BREAKING NEWS

"The government has put the gangs into operation by formalizing the vote", Berisha bursts out to Rama: He is achieving everything through fraud and theft

"The government has put the gangs into operation by formalizing the
x
BREAKING NEWS

The meeting between Kurti and Vucic in Brussels, the agenda is revealed, focusing on the Kosovo-Serbia dialogue

The meeting between Kurti and Vucic in Brussels, the agenda is revealed,
x
BREAKING NEWS

Disagreement with LDK, President Begaj explains the situation

Disagreement with LDK, President Begaj explains the situation
x
BREAKING NEWS

Tensions in the north, President Begaj speaks: Serbia leaves as if it is neutral, the government of Kosovo showed prudence

Tensions in the north, President Begaj speaks: Serbia leaves as if it is
x
BREAKING NEWS

Vjosa Osmani proposed a "Defense Treaty" between Albania and Kosovo, this is what President Begaj says

Vjosa Osmani proposed a "Defense Treaty" between Albania and Kosovo,
x
BREAKING NEWS

The affair of the incinerators, former president Meta makes a strong warning: Very soon there will be big shocks

The affair of the incinerators, former president Meta makes a strong warning:
x
BREAKING NEWS

Meta criticism for the burning of mandates in Vlora: Shame on LSI, my order for the former president was...

Meta criticism for the burning of mandates in Vlora: Shame on LSI, my order for
x
BREAKING NEWS

"The government's propaganda has extinguished hope", Artan Fuga: the opposition does not yet have a strong voice, here is what is expected to happen in September

"The government's propaganda has extinguished hope", Artan Fuga:
x

Aktualitet

With 6 bank accounts and 5 properties on the coast, the Albanian gang is destroyed, they made a name for themselves with drugs in Italy

With 6 bank accounts and 5 properties on the coast, the Albanian gang is

An Italian-Albanian gang has been destroyed by the police, as they were among the main suppliers of marijuana and cannabis to Ancona.

4 Albanian citizens have ended up in handcuffs, with one of them suspected to be the head of the group, and several bank accounts have been seized, as well as property and some very expensive Rolexes.

ITALIAN POLICE NOTICE:

The Carabinieri of the Investigative Unit of the Operative Department of the Provincial Command of Ancona, in the early hours of Friday, implemented an order for personal and real guardianship issued by the GIP of Ancona, at the request of the local public prosecutor, at the end of an investigation of developed in the period January - September 2021, against a criminal association dedicated to drug trafficking.

In particular, the investigation has affected 9 people, for various reasons, of these 5 Italians and 4 Albanians living in the provinces of Ancona, Pesaro Urbino, Florence and Pescara.

The charges relate to the possession and sale of marijuana and hashish and can be summarized as follows:

– the sale of approximately 11 kg of marijuana that occurred in Camerata Picena on January 9, 2021;

– the sale of approximately 31 kg of marijuana that occurred in Camaiore (LU) on February 9, 2021;

– the sale of approximately 3.5 kg of marijuana that occurred in Senigallia on February 26, 2021;

- the sale of 100 grams of hashish occurred in Turin on March 1, 2021;

– The sale of 10 grams of marijuana occurred in Mondolfo on April 4, 2021;

– the sale of 42 kg of marijuana that occurred in Pescara on April 21, 2021;

- the sale of 100 grams of hashish occurred in Senigallia on May 9, 2021;

– The sale of 22 kg of marijuana occurred in the province of Ancona on June 18, 2021;

- The sale of 100 grams of hash which took place in Senigallia on June 19, 2021.

The drugs were destined for the Marche Riviera from San Benedetto del Tronto to Pesaro.

Masa e sigurimit në burg u krye ndaj një 27-vjeçari shqiptar, banues në provincën e Ankonës, të cilit duke pasur parasysh disproporcionin mes të ardhurave të deklaruara dhe pasurisë së zotëruar, i është sekuestruar një furgon, një skuter, 6 llogari rrjedhëse, 5 prona në Mondolfo, 4 orë të shkëlqyera Rolex.

Në vazhdën e hetimeve u arrestuan në flagrancë edhe 5 persona të tjerë, si dhe ekzekutimi i një arresti të dyshuar për krim dhe marrja e masave të sigurisë në burg dhe sekuestrimi i 2.9 kg kokainë, 57.5 kg marihuanë, 3.5 kg. hashash, 1255 bimë kanabis, një pistoletë markë “Ëalther cal” 6.35 mm me 7 gëzhoja dhe rreth 124 000 euro.

Në veçanti, karabinierët kanë regjistruar këto aksione:

– 20 dhjetor 2020, në Rudiano (BS), u arrestua një 66-vjeçar nga Ankona me 2726 kg marijuanë dhe 1 kg kokainë;

– 28 dhjetor 2020, në Pesaro, arrestohet një 59-vjeçar dhe një 61-vjeçar shqiptar, të cilëve iu gjetën në pronësi gjithsej 840 gram kokainë dhe 4700 euro;

– 14 janar 2021, në Jesi, u zbulua një serë brenda një magazine industriale ku kultivohej marihuana. Sekuestrohen 1255 bimë marihuanë, 7825 kg

marihuanë, 837 gramë kokainë, një pistoletë Ëalther e kalibrit 6.35 me 7 gëzhoja, shuma 117 730 euro dhe pajisje të ndryshme;

– 14 janar 2021, në Ankona, i gjetur në një zonë të pyllëzuar pranë spitalit Torrette në Ankona dhe i është nënshtruar sekuestrimit, një mbështjellës me 110 gramë lëndë të ngjashme me kokainë, rreth 1 kg marihuanë, 500 gramë hashash;

– 16 janar 2021, në Vipiteno (BZ), një 32-vjeçar shqiptar i mbajtur përgjegjës për faktet në lidhje me zbulimin e serrës dhe zarfit në zonën e pyllëzuar është arrestuar i dyshuar;

- On February 10, 2021, in Pietrasanta (LU), a 29-year-old Albanian resident of Florence was arrested, who was found - in a warehouse - with about 3 kg of hashish and over 45 kg of marijuana, as well as a large amount. of 1860 euros you have;

– 30.03.2021, in Bolzano, it is announced that the Albanian citizen, already arrested for the greenhouse affair, has been arrested for some transfers of orders in Pesaro.

During the checks, a 27-year-old man from Fano was also arrested, who was found with about 200 grams of marijuana and various materials for packaging narcotics.