BREAKING NEWS

Killed the policeman in Lezha, Aldi Rama leaves urgently for Tirana, here is his health condition

Killed the policeman in Lezha, Aldi Rama leaves urgently for Tirana, here is his
x
BREAKING NEWS

It was reported that he committed suicide, the police give the official notification to Aldi Rama

It was reported that he committed suicide, the police give the official
x
BREAKING NEWS

SPAK lands in this city, Education offices are raided

SPAK lands in this city, Education offices are raided
x
BREAKING NEWS

The action ends / He was being chased by the police for 5 hours, the perpetrator of the execution of the police officer in Lezha commits a serious act

The action ends / He was being chased by the police for 5 hours, the perpetrator
x
BREAKING NEWS

The director of "Shefqet Ndroqi" resigns, this is the well-known doctor who takes his place (NAME)

The director of "Shefqet Ndroqi" resigns, this is the well-known
x
BREAKING NEWS

Dynamics / He was with the killed deputy commissioner, the Chief of Crimes in Lezha Police gives the details of the tragic event: We were looking to arrest someone else who had injured earlier ... (NAME)

Dynamics / He was with the killed deputy commissioner, the Chief of Crimes in
x
BREAKING NEWS

Execution of Deputy Police Commissioner, Yuri Kim reacts immediately

Execution of Deputy Police Commissioner, Yuri Kim reacts immediately
x
BREAKING NEWS

The decision is made / What was decided for the former Minister of Interior Saimir Tahiri?

The decision is made / What was decided for the former Minister of Interior
x

Aktualitet

"Who are you, accomplice?"

"Who are you, accomplice?"

Journalist Ergys Gjençaj recounted the details of the embarrassing situation he experienced today as he happened to be in the middle of a Special Forces action and started filming everything that was happening.

He was lying on the ground by the police while an anti-drug operation was taking place at the "Tomb of Bami" in Tirana.

Gjençaj says that he withdrew and pushed by the police only because he was filming, while they suspected for a moment that he could be an accomplice.

Meanwhile, journalist Klodiana Lala reveals details from the anti-drug operation, saying that one of the wanted was the head of the drug distribution network through pizza.

Lala says that one of the police officers apologized for the case of journalist Gjençaj, and is even ready to meet him.

ERGYS GJENÇAJ: At the moment when the police approached me while I was shooting, they pulled me, pushed me and I was out of the car. The first shots were taken inside the car. I went out to continue our mission.

And at that moment after the cars that had stopped fled, the cops, I continued to shoot, were directed by me, who are you, what do you do, collaborator. It was also a very delicate moment.

It was the first time I faced, 20 years of profession, but such a situation never. They laid me on the ground, on my stomach, I did not resist. I told him I was a journalist. They held me for a few minutes on the bench, put me on the stairs.

KLODIANA LALA: Duhet sqaruar, Polica ishte në intension të jashtëzakonshëm. Personi ishte kreu i shpërndarjes së drogës nëpërmjet picave. Kishte automjete luksoze. Konstatuam se kishte dhjetëra forca special rrotull. Ajo që më shqetësoi është që Policia ishte në dijeni të faktit që Gjençaj ishte gazetar. U informova. I thashë që ishte gazetar. Ishte gazetar në detyrë. Po ta shohësh është e verifikueshme. Kemi ardhur nga SPAK dhe trajektorja që kemi ndjekru është e qartë. Janë dhjetëra pamje filmike. Ndërkohë që Ergysi po filmonte, unë po merrja informacion. Kam komunikuar me drejtuesit e lartë të Policisë. Është dhe momenti kur po shkëmbehej droga me kuti pice. E futën brenda makinës që të zhduknin provat. E morën kutinë, kam informacion që janë arrestuar 3 persona. Kam parë shumë komente që gazetarët duhet të kenë kufijtë e tyre dhe ti dinë. Është përgjigje publike për çdo qytetar, ne jemi njerëz që jemi gazetarë. Nëse e mbani mend që një njeri me ngjyrë në SHBA u vra nga një polic, video ishte bërë nga një adoleshente. Unë jam mësuar me situata të tilla, Ergysi që nuk lëvizi, edhe kur e ngriti, po qëndronte pa lëvizur dhe mbante duart lart. Aq sa polici u ndërgjegjësua dhe tha po uli duart. Nuk shkelëm asnjë ligj. Ne po përpiqeshim të tregonim se policët janë të rrezikuar, dhe janë disa të tjerë që bëjnë veprime të tilla karshi gazetarit. Njëri më mori në telefon dhe më kërkoi falje, por bënte pjesë në grupin e shëndoshë të Policisë. Ai tha se është i gatshëm ta takojë. Policia nuk ka shpjegim. Edhe sikur Gjençaj mos ishte gazetar, ishte qytetar i thjeshtë.