BREAKING NEWS

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the Rama-Berisha bargains with the criminal amnesty, this is how the corrupt were released and the "coup" that was done to SPAK

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the removal of the salary and any financial benefits, to the burning of the mandate, this is how "non-women" will be taken out of politics

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the
x
BREAKING NEWS

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to sink the corrupt high officials, here is who collected the evidence for the British who declared Sali Berisha "non-women", on the "black list" of politicians from the right and fr...

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem Hajdar had set out to eliminate Sali Berisha, who has the evidence that will open the "Pandora's Box" for the file of the "century"

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem
x
BREAKING NEWS

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed, constitutionalists and analysts raise the alarm, strong clashes within "Reestablishment"

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed,
x
BREAKING NEWS

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on Sokol Mêngjesi are revealed, it is suspected that the cause was...

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on
x
BREAKING NEWS

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian politicians with criminals, Lord Dingeman is coming to Tirana today, training SPAK prosecutors for money laundering and seizing property, here are the "VIP" names at risk, the Briti...

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian
x
BREAKING NEWS

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state gangs led by General Agim Shehu ambushed us at Ura e Dajlani, Spartak Braho remembers the violence of '96 and reveals the conversation inside the car with the high official of the SP

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state
x

Aktualitet

"The drug was ordered by someone who killed a policeman"/ Cocaine in the SP official's house, the wiretapping revealed, who is the "lushnjari"...

"The drug was ordered by someone who killed a policeman"/ Cocaine in

The show "On target" by the journalist Klodiana Lala brings this Wednesday exclusive details from the action for the seizure of 430 kg of Colombian cocaine that were found in the house of the socialist official Viktor ?ervanaku, in Frakull of Fier.

For the first time, the wiretaps between the suspects are released, revealing how the criminal group operated. Viktor ?ervanaku, currently the director of the OST administration, former mayor of the Frakull i Madh municipality, as well as a former officer of the RENEA special forces, as it turns out from the interceptions, was in contact with police officers and other state structures.

The second part of the documentary follows:

In another intercept between Denilson and his fiancee, who appear to be completely red-handed in their communications, Denilson is heard instructing his fiancee about the issues that may come up next on the merchandise.

Likewise, he is heard telling his fiancee that the senders of the goods could send their people to Albania. In order to inspect the place where the cargo was kept in Frakull e Madhe. In another interception, this time on November 11, 2022, Denilson ordered his uncle to remove the dog from the place where they were storing the goods, to their house in the village of Frakull e Madhe.

He also found a way to remove his grandfather, Refat, from the place where the cargo was. So that the latter would not see the people who would go to his apartment the next day. This is because the Colombians would receive from there a quantity of 'organic manure' for verification/extraction.

Interception November 11, 2022

Denilson Cervanaku communicates with his uncle, Zenel Cervanaku

Mr. Ç: Hey Son.

D. Ç: Come on bro. We will leave tomorrow from ten, eleven I believe, I started early in the morning.

Mr. Ç: From ten, eleven o'clock.

D. Ç: We will come there from ten o'clock, but you started at seven, eight o'clock.

Mr. Ç: Ok. I'm leaving soon then.

D. Ç: Eh. They left quickly, even if it's the lead dog when we come, brother, don't let Refati be there, you're the guide. Tell me to go... stay there.

Mr. Ç: No worries, no worries. OK brother. No worries. Bye.

Të nesërmen Denilsoni komunikon sërish me xhaxhain e tij Zenelin, ku e vë në dijeni se po vijnë. Dhe që të merrte masat të largonte qenin nga oborri i banesës. Për shkak se po vinin personat që do bënin inspektimin e ngarkesës dhe do mundësonin marrjen prej saj të një sasie të vogël për verifikim. Po ndërsa punët duket se ishin në vijë, komunikimet midis personave të interesuar për ta mbyllur sa më shpejt pastrimin e kokainës, tregojnë të kundërtën.

Ndërsa tensioni duket të jetë në rritje. E tillë shfaqet të jetë edhe biseda e kapur në përgjime më 12 nëntor, midis Denilsonit dhe të fejuarës së tij.

Ku djali i Viktor Çervanakut shprehet i revoltuar se ‘i huaji’, duke lënë të nënkuptohet kolumbianin, nuk bëri gjë. Kjo, sipas tij, pasi përkthyesi nuk kishte vajtur në takim. Në këtë bisedë të përgjuar Denilsoni i kërkon të fejuarës të ketë kujdes dhe të mos përmendë emra, por ndërkohë shprehet ‘se do ti fuste ndonjë plumb kokës, se më acaroi me luaji mendsh’, duke nënkuptuar të dyshuarin Klajdi Vrioni, i cili nuk e kishte përfunduar punën.

Shqetësim për zhdukjen e ‘Kolumbianit’, shfaq edhe Nikolin Gjolena. ‘Kolumbiani u zhduk vëlla, por unë e gjej kolumbianin me dasht’, dëgjohet Gjolena ti thotë Denilson Çervanakut. I cili më vonë dëgjohet teksa flet me të fejuarën dhe për raportet e afërta që kanë me Nikolin Gjolenën.

Më tej ata flasin për provën e vogël që do ti bëjnë ngarkesës, në momentin që do të sigurohet kimisti. Por nuk anashkalojnë as marrjen përsipër të përgjegjësisë në rast se zbulohen. Sepse siç thonë, fitimi është shumë i madh.

Denilson Çervanaku, dëgjohet në një tjetër bisedë të datës 30 gusht, me Nikolin Gjolenën, teksa flasin për problemet që kanë me punonjësit e Portit.

Nikolini i tregon Denilsonit, se një lidhja e tij i ka dërguar disa foto të një ambienti tjetër, të cilat bënin fjalë për 3 persona të grupit që ai njihte me parë dhe kanë lidhje me strukturat e shtetit.

Sipas Nikolinit ata kanë kryer dhe vrasje punonjësish policie dhe nuk i kanë dalë garant personit që ka marrë përsipër kalimin e ngarkesës për shkak të kontrolleve.

Denilsoni and Gjolena talk about another load that they tried to put through England but that they were unable to get through and according to them the load was sent back, after they made a mistake in the country of origin of the goods in Colombia.

While they say that in such cases, a lot of work opens up for you, due to the lack of coordination with their colleagues. But amidst these concerns, they are happy when the cargo is cleared.