BREAKING NEWS

Will "non grata" be announced soon? Ilir Meta makes the strong statement, reveals the secret plan: Let them do it while I am President! I will pay for the extradition ticket myself, my assets and accounts will be frozen

Will "non grata" be announced soon? Ilir Meta makes the strong
x
BREAKING NEWS

Escobar refused to meet him, Ilir Meta: Forgive me for the modesty, but ...

Escobar refused to meet him, Ilir Meta: Forgive me for the modesty, but ...
x
BREAKING NEWS

President Meta sets the date for the by-elections

President Meta sets the date for the by-elections
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim cracks strong statement, shows whether US will reveal evidence that has sunk Sali Berisha

Yuri Kim cracks strong statement, shows whether US will reveal evidence that has
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim says for the first time: I tell you who gathered them to declare Sali Berisha non grata

Yuri Kim says for the first time: I tell you who gathered them to declare Sali
x
BREAKING NEWS

US shows handcuffs to Sali Berisha, Yuri Kim 'extinguishes all hope': There is evidence! I escaped justice ...

US shows handcuffs to Sali Berisha, Yuri Kim 'extinguishes all hope':
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim makes strong warning: Those in power, if held accountable should…

Yuri Kim makes strong warning: Those in power, if held accountable
x
BREAKING NEWS

'Open Balkans', Yuri Kim reveals US stance

'Open Balkans', Yuri Kim reveals US stance
x

Aktualitet

The husband makes the beautiful surprise on the 50th anniversary of their marriage, Sadetja has a message for all young people: Do not look at luxury cars!

The husband makes the beautiful surprise on the 50th anniversary of their

Today in the column 'There is a message for you' came the story of a couple who have a 50-year marriage.

Sabriu invited Sadeta, who accepted the invitation from 'E Diela Shqiptare'.

Extremely happy, she has expressed that she has had a very beautiful life as in her journey she has had and supported a wonderful man.

Asked when they brought her the message, Sadetja said that she received the invitation on Tuesday and during these days she has thought a lot about who can hide behind this surprise.

Ardit Gjebrea: Who came to your mind?

Sadetja: At first my husband came to my mind that I love him very much because he kept me very well.

Ardit Gjebrea: Where are your children?

Sadetja: I have children in Greece, I have two here in Albania.

Ardit Gjebrea: You say they came from Greece?

Sadetja: No, I do not know.

Ardit Gjebrea: No, they are not children, I guarantee.

Sadetja: Well, if they are not children it will be the husband or the brother. I am obsessed with my husband because he saved my life because after 24-25 years I started coughing. He did not leave the country without taking me here to Albania, then the visas were opened and we went to Greece to visit me. He has not left the place without visiting me. In Greece I was healed, I was saved.

Ardit Gjebrea: Now let's see together who invited you…

Sadetja: She is my husband.

Ardit Gjebrea: But where do you see it, you only see a ring?

Sadetja: Only the husband brings the ring.

Ardit Gjebrea: Si e ka emrin?

Sadetja: Sabri

Sabriu: Flori do të të them sepse të kam thënë gjithmonë.

Sadetja: Edhe unë ashtu të kam ty.

Sabriu: Të kam sjellë këtu që të jap një mesazh publik për arsye se kemi kaluar një jetë të tërë bashkë, prej 50 vjetësh dhe kam një brengë të madhe sepse e nise shkollën dhe nuk e bitise.

Sadetja: Atë mos e përmend sepse shkollën dhe unë përderisa m’u sëmur vjehrra dhe iku nuk ju lija dot ju dhe të shkoja në shkollë, jam mëse e lumtur.

Sabriu: Por unë e kam thikë në zemër sepse kam qenë mësues vetë dhe ty zëre se të kam pasur nxënëse, por edhe në jetë e shkëlqyer ke qenë. Të kam zemër dhe të kërkkoj falje botërore.

Sadetja: Të kam falur me mijëra herë sepse kam kaluar një jetë të lumtur dhe shkollën ta kisha filluar s’do isha qenë kaq e lumtur sa jam tani.

Sabriu: We have lived a life, as he says in the Turkish film, everywhere together, always together. For this I thought of a ring for the 50th anniversary, another 50.

Sadetja: Thank you, both together. I urge all girls and boys not to look at luxury cars and wealth and villas and mansions, but to find the man of their heart.