BREAKING NEWS

Sali Berisha is corrupt, connected to criminal gangs and with characters convicted of drugs and money laundering, involved in affairs with Fazli? and use of power to enrich his children, "non-women" is not removed, London seals his fate the head of the DP

Sali Berisha is corrupt, connected to criminal gangs and with characters
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha remains a "non-woman" in Great Britain, the foreign media accuse her of being corrupt and mention the file that SPAK is investigating that she favored her son-in-law when he was prime minister, the socialists also react

Sali Berisha remains a "non-woman" in Great Britain, the foreign media
x
BREAKING NEWS

Gjiknuri returns as an associate of justice, here's how he broke down before SPAK prosecutors and denounced Ahmetaj's affairs, from meetings with the "bosses" of the incinerators, to trips to Germany and sleeping in a 5-star hotel, details from the fil...

Gjiknuri returns as an associate of justice, here's how he broke down
x
BREAKING NEWS

SPAK "lands" in the offices of the oligarch Ilir Meta, documents, computers and compromising materials are seized, this is how the former president's affairs are unraveling

SPAK "lands" in the offices of the oligarch Ilir Meta, documents,
x
BREAKING NEWS

Ilir Demalia clarifies the reason why SPAK is not arresting Sali Berisha and Ilir Meta, here is the great proof that they cannot hide it, how they came to power only with the white coats of the State Security and made incredible wealth in 7 years

Ilir Demalia clarifies the reason why SPAK is not arresting Sali Berisha and
x
BREAKING NEWS

There is no end to the scandals for Belinda Balluk, this is how she added €50 million to her "portfolio" for the Arbri Street and the Llogora Tunnel, the report reveals

There is no end to the scandals for Belinda Balluk, this is how she added
x
BREAKING NEWS

Klodian Allajbeu of the American Hospital ends up in SPAK, the scandal of the 2 most expensive concessions in health breaks, investigations into senior officials and a number of companies that serve as "masks" for the oligarch, here are the details fro...

Klodian Allajbeu of the American Hospital ends up in SPAK, the scandal of the 2
x
BREAKING NEWS

This is the month when pensions will be increased, economic expert Kujtim Hoxha gives the last details and shows the path that the elderly should follow when they do not agree with the amount of benefits assigned to them by the ISSH

This is the month when pensions will be increased, economic expert Kujtim Hoxha
x

Aktualitet

132 families in Shkodër have been living in non-legalized housing since 1997, residents vow to take 'revenge' on politicians: We will boycott the elections, if we don't...

132 families in Shkodër have been living in non-legalized housing since

For more than 26 years, 132 families in the area of ??the Former Military Division in Shkodër will boycott the elections as a result of the non-legalization of their homes.

Residents say that every election year the politicians promise them the legalization of housing, but so far nothing concrete has happened.

In a letter addressed to the political leader of the SP for the District of Shkodra, the Socialist Party and the Democratic Party in Shkodra, as well as the mayor Bardh Spahia, the residents point out that they bought these buildings in 1997, but they do not have any documents, despite having paid all municipal taxes.

The request of the residents of the Former Military Division in Shkodër:

132 families in Shkodër have been living in non-legalized housing since

Directed by:

Minister of State for Relations with the Parliament, Elisa Spiropali/ Political Leader of the SP for Shkodra District

Socialist Party, Shkodër

Democratic Party, Shkodër Mayor Bardh Spahia / PD candidate for Shkodër Municipality

Member of Parliament, Benet Beci, / SP candidate for the Municipality of Shkodër

Jemi 132 familje që banojmë prej 26 vitesh, në territorin e Ish-Divizionit Ushtarak në Shkodër. Si të gjithë shqiptarët, edhe ne, erdhëm nga zona të ndryshme të veriut, për një jetë më të mirë dhe kemi blerë objektet dhe tokat e zëna forcërisht në vitin 1997, nga persona të tjerë. Shumica prej tyre (godinave) ishin të shkatërruara dhe tëdjegura Godinat i përshtatëm për banim dhe kemi harxhuar të gjitha kursimet e jetës për t’i bërë të jetueshme.

Në total jemi 132 familje. 26 familje jetojmë në ndërtesën dykatëshe të Ish-Komandës së Divizionit, 45 familje jetojmë në ish-fjetore dhe magazina të Ish-Divizionit, 20 familje kanë ndërtuar shtëpi të reja në tokat e lira përmes banesave ekzistuese. Po në këtë territor, 41 familje ushtarakësh u strehuan nga qeveria në objektet që u ndërtuan për kosovarët, në vitin 1999.

Prej 26 vitesh, asnjë familje, nuk ka asnjë lloj dokumenti pavarësisht se kemi paguar të gjitha taksat e bashkisë: ujë drita e çdo detyrim tjetër. Në të gjitha fushatat na është premtuar nga deputet e kandidat bashkie, por gjithçka ka mbetur në kuadrin e fjalëve.

Ne, tani dy muaj përpara zgjedhjeve kemi vendosur unanimisht që asnjë nga familjet tona dhe as të afërmit tanë, nuk do të marrim pjesë në votimet e 14 Majit. Do të vazhdojmë dhe rrugën e protestave dhe të gjitha format e kundërshtimeve derisa të na jepet zgjidhja për të na privatizuar dhe legalizuar shtëpitë tona. Theksojmë se kemi 26 vite që jetojmë këtu dhe Kushtetuta e Shqipërisë thotë qartë:

Neni 169

Personi që ka poseduar qetësisht e pa ndërprerje, duke u sjellë sikur të ishte pronar për njëzetë vjet në një pronë të paluajtshme, bëhet pronar i saj.

We ask for the documents for our houses, because we are Albanians and we deserve the rights given to us by the Constitution of our country. However, on May 14, there will be no voters of any political spectrum in voting centers 263 263/1 and in voting centers 316 316/1 and 316/2.

We are waiting for our vital problem to be solved.

Thank you!

Residents of 132 families of the Former Division, Shkodër