BREAKING NEWS

Fantastic news from COVID hospitals: Today more cured than affected by coronavirus, here are the 3 cities with the highest number of infections

Fantastic news from COVID hospitals: Today more cured than affected by
x

Politike

"Minister Gjonaj's companions are caught with 'leeks in hand'", PAA comes out with a strong denunciation: SPAK to investigate! (PHOTO)

"Minister Gjonaj's companions are caught with 'leeks in

The Deputy Chairman of the Agrarian Environmentalist Party, Arben Tafaj has denounced the Minister of Justice, Etilda Gjonaj for electoral crime. According to him, the minister has distributed 12 legalizations in the administrative unit no.7, in exchange for votes.

Among other things, Tafaj, on behalf of the EAP, calls on all representatives of strategic partners and international institutions to impose respect for the standards of free and fair elections.

DENNATION OF TAFAJ

Gangs of renaissance thieves have launched an attack to steal Albanian votes.

The escorts of the Minister of Justice Gjonaj are caught with "leeks in hand" in an electoral crime.

On February 27, the Ministry of Gjonaj distributes in the administrative unit no. 7 for vote buying 12 legalizations.

PAA is presenting today with concrete evidence the electoral crime of the renaissance thieves of votes, money and the future of Albanians.

With the cars of Minister Gjonaj, with the companions of Minister Gjonaj and maybe even with Minister Gjonaj huddled inside her car, yesterday the thieves of Dibra votes convicted by a court decision - were seen distributing legalism permits in exchange for votes.

This is not a single case. The theft of votes through the involvement of the criminal gang in Debar and Durres, made the governance of the country worse, impoverished more Albanians and killed their hope and perspective for the European future.

Rasti konkret përbën një krim elektoral. SPAK duhet të veprojë menjëherë duke bllokuar për hetim të thelluar të gjithë regjistrat e dhënies së lejeve të legalizimit pas ditës së shpalljes së zgjedhjeve. ?do vendim i marrë nga ?do rilindas hajdutë dhe të pa shpresë, ?do qindarkë e harxhuar nga qeveria dhe kryetarët e bashkive, ?do punësim abuziv në ?do institucion dhe kompani publike në shkëmbim të votave, duhet të hetohet si krim elektoral. Askush nuk mund të shpresojë për një Shqipëri më të mirë me qeveritarë si të ?etës së “Ali Baba-së me 40 hajdutë” . Ne nuk mund të ndalim varfërinë tonë shpirtërore dhe materiale duke toleruar vjedhjen e votave dhe të shpresës. PAA i bën thirrje të gjithë përfaqësuesve të partnerëve tanë strategjikë dhe institucioneve ndërkombëtare që jo të mbajnë shënime për raportet pas zgjedhjeve por të imponojnë respektimin e standardeve të zgjedhjeve të lira dhe të ndershme. Të dënojnë publikisht ?do tendencë të vjedhjes së votave duke luftuar krimin elektoral që po ndodh, të ndihmojnë realisht Shqipërinë dhe shqiptarët në luftën kundër kësaj bande qeverisëse. PAA i bën thirrje ?do votuesi shqiptar të mos ja shesë integritetin dhe votën e tij asnjë partie politike të majtë apo të djathtë, por të votojë i lirë. PAA është e shqetësuar se kush shet votën blen varfërinë e tyre të përhershme prandaj, ju bën thirrje të gjithë votuesve dhe shoqërisë civile të denoncojnë në kohë dhe me prova konkrete ?do akt të shitblerjes së votave. Angazhimi i tyre për të ardhmen e tyre dhe të fëmijëve të tyre është sot më i domosdoshëm se kurrë për të shpëtuar nga rilindasit hajdutë dhe për të provuar se shqiptarët janë të lirë dhe të përkushtuar për të ardhmen e tyre më të mirë. Provat e këtij krimi PAA do t’i paraqesë edhe në SPAK. Reagimi ynë ndaj veprimeve që përbëjnë krim elektoral nuk do të ndalet këtu por me fakte dhe prova do të denoncojmë pranë organeve kompetente çdo veprim të paligjshëm që synon në tjetërsimin e vullnetit të zgjedhësve

"Minister Gjonaj's companions are caught with 'leeks in

"Minister Gjonaj's companions are caught with 'leeks in

Most read