BREAKING NEWS

The journalist breaks the strong statement: The cyber attacks were carried out from the Albanian territory, that's why they blocked the TIMS system

The journalist breaks the strong statement: The cyber attacks were carried out
x
BREAKING NEWS

Weather forecast, what is expected to happen with the temperatures tomorrow

Weather forecast, what is expected to happen with the temperatures tomorrow
x
BREAKING NEWS

Met the new head of the FRPD, Evi Kokalari explodes at Berisha: Shame on you, you deserved Lulzim Basha, dear sir

Met the new head of the FRPD, Evi Kokalari explodes at Berisha: Shame on you,
x
BREAKING NEWS

A police officer and a soldier, part of criminal groups / Police in an emergency conference, the details of the super-operation are revealed: They were contract killers

A police officer and a soldier, part of criminal groups / Police in an emergency
x
BREAKING NEWS

Super-operation in Durrës, the criminal group is destroyed, 15 people suspected of murder are arrested. The details

Super-operation in Durrës, the criminal group is destroyed, 15 people
x
BREAKING NEWS

The first in our country to win the battle/ Dismissed from the KPA, the well-known prosecutor of Tirana wins the trial in Strasbourg

The first in our country to win the battle/ Dismissed from the KPA, the
x
BREAKING NEWS

Publication of data, journalist Koka makes a strong statement and warns: If Memex is published, the entire organization of the State Police will collapse, who are the most affected

Publication of data, journalist Koka makes a strong statement and warns: If
x
BREAKING NEWS

Cyber ??attack/ Former head of police, Hajdarmataj gives a strong warning: If criminal groups take over the MEMEX system, there will be consequences, this situation...

Cyber ??attack/ Former head of police, Hajdarmataj gives a strong warning: If
x

Lifestyle

Money, success and love, find out what your luckiest day is for the month of August according to your horoscope sign

Money, success and love, find out what your luckiest day is for the month of

Aries: August 29

Chiron, an asteroid dedicated to healing the wounds of the past, joins Taurus and brings you a very important insight. An extremely powerful energy awaits you, which will allow you to change yourself and the way you perceive your surroundings.

Taurus: August 19

The latter part of the month allows you to remove obstacles from your path and focus on what you want to create. You will feel a strong desire to act in accordance with yourself. August 19th brings you clarity and peace that will help you in the weeks ahead.

Gemini: August 20

Today, Mars moves into your sign, giving you the green light for something you want to create. This is a great opportunity to invest more energy and time in a project or relationship that you truly believe in with all your heart. If you follow yourself, the universe will support you.

Cancer: August 11th

The Moon in Aquarius will lead to a deeper intimacy with yourself and those around you. Seize the day by taking care of yourself and putting your well-being first. Among other things, you will understand even better what you need from others, which can help you improve your relationships.

Leo: August 11

Venus, the planet of love and abundance, enters your sign today. You have an interesting and magical month ahead of you and Venus brings you more extraordinary opportunities in life. Pay attention to them and use what your intuition says is right for you.

Virgo: August 4th

Mercury moves into your sign, which will help improve communication. Not only will you be able to speak and think more clearly, but you will understand others more easily, which will significantly improve your relationships both personally and professionally.

Libra: August 25

At the end of the month, Mercury moves into Libra, which will give you the feeling that suddenly everyone is speaking your language. You will be more open to clear communication, which will quickly bring positive results in your relationships.

Akrepi: 5 gusht

Tremujori i parë i hënës në shenjën tuaj ju sjell shumë motivim për të realizuar ëndrrat tuaja. Gjatë kësaj kohe, do të jeni më optimistë dhe më të sigurt, gjë që është një mundësi e shkëlqyer për të trajtuar gjithçka që dëshironi të arrini vërtet.

Shigjetari: 11 gusht

Hëna në Ujor ju lejon të komunikoni më qartë. Do të jetë më e lehtë për ju të dëgjoni të tjerët dhe falë shprehjes së qartë mund t’u transmetoni një mesazh të saktë të tjerëve. Por mos harroni të dëgjoni veten dhe të ndiqni dëshirat dhe nevojat tuaja.

Bricjapi: 25 gusht

Mërkuri në Peshore ju sjell një sërë ndryshimesh pozitive në karrierë dhe financa. Kjo ditë është një mundësi e shkëlqyer për të menduar për atë që dëshironi të bëni vërtet dhe për të ecur pa frikë drejt arritjes së qëllimeve që doni. Mbroni veten dhe jepini vetes jetën që meritoni.

Ujori: 11 gusht

Hëna në Ujor është një mundësi e shkëlqyer për vetë-reflektim. Mendoni për qëllimet tuaja dhe se si mund t’i arrini ato dhe nëse ndonjë prej tyre mund të ketë nevojë të ndryshohet. Lëreni diçka që nuk ju nevojitet më dhe hiqni qafe pengesat që ju bllokuan rrugën në gjysmën e parë të vitit.

Peshqit: 24 gusht

Urani retrogradë në Dem do të ndikojë në komunikimin tuaj dhe do t’ju lejojë të shprehni në mënyrë krijuese atë që ndjen shpirti juaj. Gjatë kësaj kohe, do të jeni edhe më të kuptueshëm për të tjerët si dhe veten, gjë që do t’jua bëjë më të lehtë të merrni atë që ju nevojitet.