BREAKING NEWS

Sensational! GJKKO sentences former socialist mayor to prison, accused of 'abuse of office' (Name)

Sensational! GJKKO sentences former socialist mayor to prison, accused of
x

Politike

Presented the candidates for MPs and opened the campaign for Tirana, Jozefina Topalli warns of a big change

Presented the candidates for MPs and opened the campaign for Tirana, Jozefina

The chairwoman of the Movement for Change Party, Jozefina Topalli, has presented the candidates for MPs in Tirana, who on April 25 will seek votes under the banner of the Movement for Change. In a Facebook post, Topalli has shown the reason why he wants the vote of Albanians, where he adds that Leaving the visa for Change is the way to change.

Topalli's post

Hello to everyone!

When we launched the Movement for Change 4 months ago with a group of young people, we had one thing clear:

Never doubt that a small group of dedicated and determined people can change the world.

It's the only thing that has ever happened.

The Movement for Change itself was - The call to courage!

It is the strength to break any obstacle.

It is the Way to each other, It is the way to change!

We know there are still people who choose not to believe change for fear that change will not come.

At a time when extreme poverty is 40%, when the country is being emptied and everyone feels insecure, to sit and watch or wait for the lesser evil is either fear or lack of social conscience.

The courage to stand up against a corrupt political coffers is a price worth paying. 

The opposite is how you choose not to be born, for fear that you will have challenges in life.

Together with our team we are clear that:

“Ndryshimi nuk vjen nëse presim për një njeri tjeter, nuk vjen as nëse presim për një kohë tjetër. Jemi vetë ne, ata për të cilët kemi pritur

Ne jemi vetë ndryshimi që kërkojmë të ndjekim!

Ndryshimin mund ta bëjë një vend në të njëjtën mënyrë se si nje prind rrit fëmijën e vet.

Thonë që koha i ndryshon vetë gjërat, por në fakt jemi vetë ne, ata që duhet ta bejmë ndryshimin.

Ndryshime të jashtëzakonshme ndodhin vetëm atëherë kur vendosim të bëjmë atë që kemi në dorë, në vend që të ankohemi për çfarë nuk mundemi.

Lëvizja për Ndryshim i ka krijuar bezdi te madhe 3 kryetarëve të vjetër të partive të shekullit të kaluar.

Por pas 25 Prillit, bashkë me shqiptarët kjo Lëvizje synon të kthehet në një faktor të rëndësishëm ndryshimi e shprese.

Ne jemi kundër 3 kryetarëve të partive që mbajnë peng këtë vend për interesat e tyre.

Ne jemi kundër korrupsionit që kanë instaluar së bashku në çdo qelizë të ketij shteti.

Ne do të zëvendësojme politikën cinike të tyre me politikën e shpresës.

Ne nuk kemi pse të jemi më pak guximtarë se gjysma tjeter e kombit tonë, që i pergjysmoi partitë e kryetarëve të vjetër.

Mesazhi nga Kosova apo nga Italia është leksion, është menyra se si behët politikë në botë.

Ne nuk kemi pse të mos bëjmë si bota e civilizuar.

Boll më me riciklim të të njëjtëve persona që kanë provuar dhe shfrytësuar çdo post qeveritar ne 3 dekada.

Boll më me njerëz që aftesinë më te madhe kanë gënjeshtrën dhe pasurimin e familjes së tyre.

Pertej Ramës, Lulzim Bashës e Ilir Metës ka 3 Milionë shqiptarë të tjerë, ka plot njerëz të ndershëm e patriotë që mund të qeverisnin me më shumë përgjegjësi.

Ata mendojnë se janë të përjetshëm në pushtet, por gabojnë. Ata janë përgjegjësit kryesorë që në Shqipëri nuk ka më as shpresë dhe as një të djathtë reale. Ata janë përgjegjësit e një Shqipërie që vuan në stres e pasiguri. Vetëm tek ne ndodh që të mos ketë as qeverisje as opozitë.

Madje më shumë demokratë ka jashte PD-së.

Ata janë përgjegjësit e polazimit politik dhe ekonomik të shoqerisë.

Ata janë përgjegjësit e pabarazisë së frikshme mes disa miliarderëve banditë dhe shumicës së varfër.

Ftesa jonë nuk është për ata që nuk ndryshojnë mendje.

Ata që nuk ndryshojmë mendje nuk ndryshojnë kurrë asgjë. Por këta fatmirësisht janë pakicë.

Ne ftojmë njerëzit mendjehapur, të ndershem. Ne ftojmë çdo demokrat në shpirt, çdo të ri, prind apo pensionist e progresist.

T’i kthejme shpresën e dinjitetin vendit dhe çdo shqiptari.

Albania does not belong to Rama, Meta, Mona or Lulzim.

Albania has been and will be of Albanians!

Today we start the presentation of the first ten of the list of candidates of Tirana. In the coming days we will present together with the candidates by districts, our program.

They are the best list of 3 decades.

They are honored professionals, capable professors, respected doctors, excellent young men and women studied at home or abroad, with excellent results and achievements.

They are the model of MP that I dreamed of having in parliament. They are uncorrupt and dignified, people with courage and the decision to join the Movement for Change has taken it as a duty to the country.

They are not just a list of candidates. They are the List of Change! They are Change!